Egy sofőr szerint 100 dollárt kérnek mindenkitől, hogy továbbengedjék őket. 30 kilométeres teherautósor torlódott fel a román–ukrán határon a Suceava megyei Siret határátkelőnél. A sofőrök napokat is kénytelenek várakozni a sorban, mire átjutnak Ukrajnába.

Forrás: foter.ro
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...íme ursulanéni és a többi eus korrupt vezetők hazug állításai, miszerint ukrajnában nincs korrupció, amikor még a nekik vitt segélyeket sem engedik át ha nem fizet a sofőr...
Csizmás Kond
@Horizont: Az ukrán magaviselet nálam már a kilencvenes évek elejétől ismert. Akkor is és most is náluk a korrupció volt a megszokott...nem azért mert különlegesek, hanem csak mert abba nőttek bele, és ma is az az életformájuk. A nyáron járt ukrajnába valami segélycsomaggal egy ismerősöm és ő mondta hogy az egyik településre tojást vittek az elosztók azoknak aki nem adott kenőpénzt az nem adtak tojást...és nyiltan ment minden , a rendőr meg félrefordult.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.