Az ENSZ-főtitkár lehetne a közvetítő az ukránok szerint. Az ukrán kormány arra törekszik, hogy jövő év február végéig csúcstalálkozót rendezzenek a békéről, lehetőleg az ENSZ-ben António Guterres főtitkár közvetítésével - mondta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter az AP amerikai hírügynökségnek hétfőn adott interjúban.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Orosz "béke tárgyalás": csak az ő feltételeiket lehet, és kell elfogadni, punktum! Ezt diktátumnak hívják!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@Béla333: te faszkalap nem az ukránok javsolnak, hanem az USA! te állarkert az egyoldalú javaslat amit az USA által tesz az ukrán illlegitim kormány legfeljebb egy ága lehet amegállapodás kezdetének a másik ág nélkül az szart sem ér! Ha az usa javaslat tárgyelásképtelen - márpedig nagyon valószínű - nem lesz másik ág amely egyeztetésre alkalmas lehet!
Mindenek előtt >> az usa hagyja el az ukránok Európai területeit az Európai tereületekkel együtt, tehát vonúljon ki EURÓPÁVÓL a nató nevű fedőszervezetével amelyet a nató-tagországokkal tartat el búsás haszonnal! >> egyben a nemzetek közt feszültségeket gerjeszt, különösen a támaszpont építésekkel!
Hajrá Putyin és az orosz nép szabdságszerető fiai! Söpörjétek el a moslék ukrán nép-pusztítókat, az OROSZ FDERÁCIÓ ALJAS ÁRULÓIT, A VILÁGBÉKE > NAGYON SZEMÉT ÉS ALJAS ALÁSÓIT!!!
Béla333
Nem lehet ezekkel semmiféle béketárgyalást lefolytatni:

"...a Kreml szóvivője elutasította a béketárgyalásokat. Azzal érvelt, hogy sohasem fogadnak el idegen feltételeket és a saját céljaikat követik,"

Inkább küldik a mészárszékre az orosz katonákat?!
Nessy
Orosz "béke tárgyalás": csak az ő feltételeiket lehet, és kell elfogadni, punktum! Ezt diktátumnak hívják!
Béla333
Az oroszok vezetői nem békét akarnak, hanem területet elrabolni Ukrajnától!
kereső
Miért is jut eszembe "trianon"? Az oroszok most egy ugyanolyan "békediktátumot" akarnak Ukrajnára erőltetni, mint amit a magyaroknak kellett elszenvedni anno. És a sok-sok "az a magyar, akinek fáj trianon", mély magyar nem ismeri ezt fel- mert primitiv, nuta, tanulatlan, a fideSS propagandájából nyeri az "eszét".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.