Az SZDSZ hatékonyabb fellépést követel a társadalom együttélési normáit megsértők ellen, sürgeti a cigánytelepek és gettók felszámolását és partnerséget ajánl a romaszervezeteknek - jelentette ki szombaton kiskunhalasi sajtótájékoztatóján a párt országos tanácsának elnöke.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@gyulabors: már rég benne vagyunk - csak a szadosz ébredett meg a mai napon.
sara
Ja, a szadesz beigéri a toronyórát lánccal,
de ki ad rá pénzt, tálán a gusztustalan, vagy a kóka mert az ország akkora szoáréban van hogy annak is örülhetünk ha nem dől be a forint.
De igérni, hülyiteni lehet, de ki hiszi el nekik ?
nyirtass
"Fontos volna emellett az integráció akadályát jelentő cigánytelepek és gettók mielőbbi felszámolása is - emelte ki a politikus."
Ezt a hülyeséget Kádár is elkövette. A putrikból kivakarta a cigányokat, ingyen lakásokat adott nekik.
A cigányok jó esetben eladták ezeket a lakásokat, /eleinte csak a haszonélvezetet/, rosszabb esetekben felszedték a szobák parkettáját és a szoba közepén fűtés címén felégették, a maradékot leamortizálták.
A szocpolos házakat pedig alkatrészenként -szétszedték és ajtónként, ablakonként stb.-k ként- adták el.
Mikor már tönkretettek, eladogattak mindent amít lehetett vissza költöztek a régi putrijaikba.
Akkor nem értem, hogy most miről is beszélünk. A magyar ilyen sok felesleget termel, hogy ennyit lehessen megint pocsékolni?
gondolkodo
Igaza van az SzDSz-nek! Fel kell számolni a roma gettókat, fel kell számolni a nemroma mélyszegénységet is a munkanélküliséggel együtt, fel kell számolni a lopást (a társadalmi tulajdonét is!). Minderre a Jó Isten biztosít anyagi alapot, miután meghallgatta és teljesítette imámat: "Minden lopott holmi vissza!" Akkor lesz pénz is rá!
furfang
600 év nem volt elég!!! Akkor mit akarnak? Ez a nép ilyen, így szeret élni, nem véletlen, hogy ennyi idő után is itt tartanak, és nemcsak nálunk, hanem Európa szerte!!!! Mi a fenét alkar az SZDSZ megint ? Na persze szavazatokat, és egy újabb problémát a nyakunkba sózni, és pénzért nyúzni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.