Magyarországon béke, biztonság és stabilitás van – hangsúlyozta újévi videoüzenetében Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, aki reményét fejezte ki, hogy 2023 békét hoz majd a világban.

A kormány közösségi oldalán vasárnap közzétett videóban Szentkirályi Alexandra azt mondta: a 2022-es év mindenkinek nehéz volt, a szomszédban ráadásul még mindig fegyverek ropognak, miközben az európai gazdaságot olyan szankciókkal bombázzák, amelyek veszélyeztetik mindazt, amit az elmúlt években elért Magyarország.

Kormányszóvivő: Magyarországon béke, biztonság és stabilitás van

Fotó: Facebook

Kiemelte: a kormányzati intézkedéseknek köszönhetően Magyarországon biztosított az energiaellátás és a rezsicsökkentett ár is, amely a gáz és az áram esetében is a legalacsonyabb Európában a lakosságnak.

Amiért egyszer kemény munkával megdolgoztunk, azt most sem engedjük el – fogalmazott a kormányszóvivő. Hozzátette: rekord magasságon a foglalkoztatás, vagyis a nehéz helyzet ellenére is sikerült eddig megőrizni a munkahelyeket.

A gyermekes családok, a nyugdíjasok és a magyar vállalkozások pedig biztosak lehetnek abban, hogy a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy megvédje őket, minden erejét és erőforrását ezekre a célokra fordítja – jelentette ki.

Szentkirályi Alexandra köszönetet mondott azért a bizalomért, megértésért és támogatásért, amelyet eddig a válság kezeléséhez kaptak. Erre 2023-ban is nagy szükség lesz, hogy megőrizzék Magyarország békéjét és stabilitását – mondta.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Ez is egy másik univerzumban tengeti az életét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Mint a viccben:
Malacka egy gödör alján kuksol.
A Jótündér megtalálja, odaszól:
- Várj Malacka, kihúzlak...
- NEM VÁROK!
Majd megmagyarázzák Brüsszelnek, hogy nincsen energiaválság, mert idehaza mást jelent, az csak Marinéninek szól. Kussoljanak be a brüsszeliek, küldjék a zsét, mert államcsőd van igazából, csak az itthoni haszonbarom férgeknek a brüsszel okozta rezsicsöki-csökkentést kell eladni, mert erre vannak a zsellérek kondicionálva. Nyilván Brüsszelben is pontosan tudják, hogy lóf*sz van itt (értsd: üres kassza) , nem vészhelyzet! Csak a populista kormányok szeretnek hangzatos szólamokat és sablonokat puffogtatni annak érdekében, hogy a 2 bites szavazóik azt érezzék, most is csak valójában megvédi őket a kormány a még jelenleginél is súlyosabb helyzettől, ami csakis azért nem következik be, mert az Orbán-kormány istenkirálycsászár módon védekezik.
uploads.disquscdn.com/images/bc5a0a356a45f1b75b23b864479c0cf608f1a3f57f19e9db071d2ba9baeb8593.jpg?w=800&h=400
A nyugat haldoklik. –„ A Nyugat a szakadék felé tántorog. - Emberek! Ne engedjük beleesni! Hát ki fog nekünk kölcsön adni?” Haldoklótól kölcsönkérni. Szemét dolog mert tudod, hogy nem kell vissza adni. Ahhoz képest a jelek szerint még mindig nem halt meg az a haldokló. - És hol járunk mi? Na hol? -Egy lépéssel előtte." (Hofi)
uploads.disquscdn.com/images/ed8b43f3e5f82b0ed8b1b8b7b81abdb786b6cfc4dfe720d0504a8012523facd7.jpg?w=800&h=686
Törölt Nick
Magyarországon minden nagyon szép és jó, évekkel járunk a nyugat előtt.
Csakis így történhetett meg, hogy nálunk már 2021 novemberétől háborús infláció van, akkor került ársapka az üzemanyagra, és 2022. február 1-től az élelmiszerre.
Az orosz háború viszont csak 2022 február 27-én kezdődött. Az Orbán által 2022-ben kilencszer is megszavazott háborús szankciók tehát már 2021-ben utolérték a magyar gazdaságot.
Tiszta szerencse, hogy a dátumokat nemigen jegyzik meg az emberek, pedig nem ártana.
Ditrich
És morális és erkölcsi válság is van!
És megélhetési válság is!
És élelmiszer és energiaválság is van!
És Európában majdnem a legmagasabb üzemanyag árak is itt vannak!
És az EU majdnem a legalacsonyabb munkabérei is itt vannak!
És mindez az országot 12 éve romboló fosztogató fideszes vezetők miatt van!
De ezzel nem büszkélkedik a kisasszony!
teuton
Meg vilagcsucsos inflacio is elelmiszerre. Ezt "elfelejtette" közölni. Ja, minek, hiszen mindenki tudja, erzi a penztarcajan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.