Az üzemanyag áfájának és jövedéki adójának csökkentését követeli a Nép Pártján elnöke. Holnaptól még többet kell fizetni az üzemanyagért. ➡️ A térségben immár nálunk a legtöbbet. Miközben a fizetés nálunk a legalacsonyabb. A kormány meg csak szankciózik, sorosozik, ispánozik, vármegyézik. Elvannak ők a kis világukban. ➡️ Máshol a kormány csökkenti a benzin áfáját meg a jövedéki adóját, hogy olcsóbban lehessen tankolni. Nálunk meg a Fidesz akkorát kaszál a dráguláson, mint még soha. Igaz, máshol van kormány. Nálunk meg csak egy hazug trógerbanda, amelyik a választáson átvert 3 millió magyart. Most meg 10 millió fizeti az árát. Már ha akarja. A Nép Pártján Mozgalom - egyedüli ellenzékiként - követeli, hogy a hazugsággal megválasztott parlament oszlassa fel önmagát, és legyen új választás Magyarországon! Ne várjunk 2026-ig! Támogatod? Maradok a Nép Pártján!

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Jozefina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Jakab merészen kimondja, amit gondol!!! Igaz a Nép Pártján van!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Nessy: ...és az adónak miköze a fidszhez ?...vagy tulajdonképpen kit akartál bevédeni ?
Clavigo
@Nessy: Fhuuuu... inkább hagyd a sötétségben a @Csizmás- t.. Majd Győzike felvilágosítja...
Nessy
@Csizmás Kond: Hova folyik be az adó?? Ki kezeli a költségvetést?? Jól érzed magad ebben a debil szerepben?
Clavigo
@Csizmás Kond: Haza " migrálni " még nem jutott eszedbe,,bozgor ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: "és az adónak miköze a fidszhez ?" :) cirmos cica haj, havá lett a vaj...
-te hova a szarba jártál zseniképzöbe?
Csizmás Kond
@Nessy: ...mitől lennék debilebb mint te ?...hacsak nem attól, hogy te minden marhaságot képes vagy egyszerre megemészteni...
" Az adó a természetes vagy jogi személyek által a felettes hatalomnak kötelezően fizetendő rendszeres (esetenként rendkívüli) anyagi – leginkább pénzbeli – juttatás. Korunkban a „felettes hatalom” szerepét az állam vagy az önkormányzatok, illetve ezek szervei töltik be."
Tehát az adó tulajdonképpen azért (is) van hogy te itt tudd, legyen lehetőséged megkontrázni, lehetőséged legyen az internethez a közmédiához...hogy a korházi kezelésed költségeit tudják csökkenteni, hogy kapjon a gyereked unokád iskoláztatást, hogy járj karbantartott utakon, hogy élj civilizáltan stb stb stb...és te ezt a kelekótya Peti elmélet után karod nekem bemagyarázni ?...még nem heverted ki a szilveszteri kalamajkát vagy mi a baj ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.