Gyurcsány Ferenc a 2010 előtti évekről írt közösségi oldalán, egy bekezdés erejéig még 2006-ra is kitér.

Gyurcsány szerint "aki összemossa a 2010 előtti éveket az azt követőkkel, az vagy vak, vagy hazug, vagy a Fidesz hasznos hülyéje"
Fotó: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció frakcióvezetője felszólal az Országgyűlés őszi időszakának nyitóülésén 2021. szeptember 20-án. MTI/Koszticsák Szilárd

A DK elnöke szerint "a 2010 előtti évek a demokratikus, szabad, európai Magyarország évei voltak. Terhelve sok vitával, ahogy demokráciában szokásos".

Gyurcsány úgy látja, akkor "szabad volt a sajtó, széles a sztrájkjog, működött a társadalmi érdekegyeztetés, iskolái, egészségügyi intézményei voltak az önkormányzatoknak, független volt az igazságszolgáltatás, az alkotmánybíróság, a versenyfelügyelet".

Megjegyezte,

nem kormánypárti pártkatona volt a köztársaság elnöke.

2006 sem mulasztott el szót ejteni, az ellenzéki politikus úgy fogalmazott:

2006 ősze súlyos politikai válságot hozott. Benne egy drámai beszéd, egy előkészített puccsista orbáni szándék, a vele összejátszó, a köztársaság intézményeit háborús módon támadó, jogellenes, radikális fellépés, egy ügyetlen, sokszor jogtalan módon eljáró rendőrség.

Véleménye szerint, aki azt mondja, hogy nem akar visszatérni a 2010 előtti világhoz, "az vagy nem mond semmit, mert senki sem akar egy évtizeddel visszafelé menni", vagy "azonosul a Fidesz azon hazug értelmezésével, amely azokat az éveket egyszerűen rendőrterrorként állítja be", végül "pedig tudomást sem vesz az akkori időszak küzdelmes demokráciájának és mai ünnepi lepellel takart fasiszta önkényének különbségéről".

Gyurcsány szerint,

aki összemossa a 2010 előtti éveket az azt követőkkel, az vagy vak, vagy hazug, vagy a Fidesz hasznos hülyéje, esetleg a Fidesz politikájának támogatója.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás: Facebook

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fenyöfa58
2006 egy ORBÁNI ÁLLAMCSINY kisérlet volt !!! GYURCSÁNY GYÖNGESÉGE VOLT ,HOGY EZEK A SZEMETEK SZIVJÁK ,A VÉRÜNKET MÉG MINDIG !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bence
@rokker33 ! Már hogyne lenne ?! A megvett vagy félkegyelmű orbán szavazóit , akikkel a mai napig uralkodhat a more !
bence
@Maccska: ! Ezt a valótlan állítást és elképesztő uszítást amit te művelsz , ezért már más országban felakasztottak volna !
Lepényleső
Nem sűrűn esik meg,de most helytálló a szöveg? Hiszen 2010 - ben az akkor rossznak véltet cserélte le a tömeg,
- s lám annál jóvalta rosszabbat kapott meg;az ország és a nagy többség folyamatos fosztogatása megy?
Esély nincsen ezen békén változtasson a többségi akarat,"törvénybe" iktatták "választáson" sikert csak ki arat?
Németh István
@Fenyöfa58: te főhülye! Pont fordítva volt!! a gyurcsány-bajnai vonal idegeneket hozott be és előre felkészítete őket egy a polgárok ellenni kemény fellépésre, ezzel akarták apolgárokat megfélemlíteni, és terrorisztikus diktátummal arra kényszeríteni, hogy a Fidesz-Kdemp koalícióval fordúljanak szembe! Ez elenkező előjellel érvényesült, valójában ekkor bukott meg a baloldali országvezetés! ÉS az elszegényedett polgárok tehetelensége hozta az országot abba a helyzebe, hogy a baloldalnak sikerült IMF hitelt felvennie amelynek ódiumát a következő kormány nyakába sózták! ÉS mindennek ellenére a kormány 2010 óta csodát tett a nemzettel!
Németh István
Ezek a tevek vagy hülyék vag csak tetetik magukat, ugyan is egy normális emberi ember azokat a baromságokat nem írhatja le amelyeket olvashatunk a >>@kula: de maga csak rakat bedes kula ? de akkor csak mint a többi fizetett bérköcsög ? @VASTAGBŐR: @csak húgy...: @Galway: @icegygenabro: Mindezt ? Csak Mert maga is feji lent a pöcsös nőket ? mint a @fideszes gyökér: ?@T-Boly: @Aki Én: @balos: @colibri: @sgl: @gina: @Dr. Proktor: @CsipkeRózsa: @kereső: no + @Galway: @simmering73: @Emmersson71: @Lepényleső: @Clavigo: @Nyírfa: @Pálinkás Pál: @Peller Anikó: @Yoda69: @pacal: ? agybeteg bandától!!!
bence
Én mind a három állítását aláírom !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.