Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke Gyurcsány Ferenc ellenzéknek szóló ma reggeli Facebook-bejegyzésére reagált.

"A közös érdek az, hogy le kell váltani az Orbán-kormányt" – Komjáthi reagált Gyurcsány üzenetére
Fotó: Komjáthi Imre, az MSZP képviselője interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. november 8-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Komjáthi elmondta, "az előválasztás a legjobb eszköz arra, hogy az ellenzéki együttműködésben eldőljön, mi az elfogadhatatlan, vagy az egyáltalán nem létező".

Hozzátette, a szocialisták abban egyetértenek Gyurcsánnyal, hogy az ellenzéken belül kell a teljesítményverseny, de annak is a legjobb eszköze az előválasztás. 

Természetesen tartalmi versenyre is szükség van – szögezte le az MSZP társelnöke. Ezért – mivel most van rá idő és lehetőség –, beszéljenek arról például, hogy miközben a DK azt mondja, hogy mindenkinek adót kell fizetni, az MSZP azt, hogy a minimálbér legyen adómentes. Vagy arról, hogy másképp gondolkodnak a szocialisták a határon túliakkal való kapcsolatról, mint a DK.

Komjáthi szerint "akkor ezekről legyen köztünk tartalmi vita, és az része lesz a teljesítményversenynek is".

Komjáthi Imre kifejtette, van, amikor az ember vehemensebben, vagy keményebben reagál dolgokra, de nem ez a fontos, hanem az, hogy mi a közös érdek. A közös érdek pedig az, hogy le kell váltani az Orbán-kormányt.

További részletek itt olvashatóak.

Forrás: Hírklikk

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@vacsi: Te ostoba!
Itt egyenlore egy politikust fizettek kulfoldrol bizonyitottan: orbanviktort.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Pegero: tegnap, 23:58 Már rég le kellett volna váltani ezt a szabadrabló kormányt nem gondolod? Vagy te is bűnöző vagy ?Akkor neked ezért ez a tökéletes rendszer? Azért légy résen, mert nem biztos hogy nem hagynak az út szélén:))
Birkamenettől te sem fogsz jól lakni. Szerinted kik lesznek a fideSS első áldozati bárányai?? A kocka forgandó...
teuton
@Pegero: Melyik resen vagy, a potrohos hatso resen, a valaganal?
Nyírfa
@Istenakinincsen: Amíg az ellenzék hajlandó betenni a lábát a Parlamentbe annak a tudatában, hogy Horthy-szobor éktelenkedik a tihazátok frakciótermében, hogy nagy-magyarországi térkép lóg a kormányzati vezetők irodáinak a falain, többek között a Karmelitában, amíg Orbán egyértelműen haza-, EU- és NATO-áruló, addig nem beszélhetünk becsületről.
Nem kell sokat várni arra, hogy kiderüljön, ki mindenki hajlandó Orbán tisztességdarálójában végezni, és kik azok, akik mégiscsak kényesek a becsületükre.
Istenakinincsen
@Nyírfa: ma, 08:18 :)) Jó! Csak azt nem értem, hogy miért kellene arra várni ami már tisztán látszik és kiderült. Lassan elfogynak és belefáradnak azok az emberek akik valóban kényesek a becsületükre. Mivel egypártrendszer van, tökmindegy hogy ott van az ellenzék vagy nincs. Lehet hogy csak melegedni járnak oda, vagy csak a büfébe. Vagy csak a fizetést felvenni. Ki tudja? Mi lehet a megoldás?
Istenakinincsen
@Pegero: :)))))) Már csak nyalni tudsz? Éhes disznyó makkal álmodik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.