Nemzetstratégiai jelentőségűvé minősítette a kormány a Vodafone tulajdonváltását. derült ki Magyar Közlöny hétfői számában közzétett kormányrendeletből. Az Orbán Viktor által jegyzet rendelet értelmében a Gazdasági Versenyhivatal nem vizsgálhatja a felvásárlást. A kormány hétfőn jelentette be, hogy a 4iG Nyrt. leányvállalata az Antenna Hungária Zrt., a Magyar Állam képviseletében a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt., valamint a Vodafone Europe BV aláírták az adásvételi szerződést a Vodafone Magyarország Távközlési Zrt. 100%-os részvénycsomagjának megvásárlásáról, mintegy 660 milliárd forint értékben.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Jozefina
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az Orbán Viktor által jegyzet rendelet értelmében a Gazdasági Versenyhivatal nem vizsgálhatja a felvásárlást. Ezt hogy lehet megtenni egy demokráciában??!! Azaz már messze nem a demokráciában élünk??!!
"Ez Orbánék szuperprojektje, a magyar jövő kulcsa, ahová nyomozók vonultak ki házkutatást tartani"
"Arról viszont a 4iG és Orbán Viktor sajtóbirodalma is mélyen hallgat, hogy az elmúlt másfél évben mind a 4iG, mind az Antenna Hungária belekeveredett egy súlyos bűnügybe: Érintettek egy nagyon kiterjedt csalássorozatban, a Fuzik Zsolt-féle számlagyár-ügyben. A NAV kommandósai 2021. június 15-én nyolcvan különböző helyen csaptak le, több tucat személyt tartóztattak le, és házkutatást tartottak a 4IG-nél és az akkor még állami kézben lévő Antenna Hungária Zrt.-nél is." Orbán talán nem véletlenül egy bűnszervezetet vásárolt meg és most az felett bábáskodik??!! Vajon miért??!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sunoge
Ejnye-ejnye, hát megint és újra meg újra kibújik a szög a zsákból... A bevált stratégia, a lopás fedezésére. Meddig hagyjuk?
Nyírfa
Egyre kíváncsibb vagyok, mire megy ki a játék az EU-val kapcsolatban. Ugyanis, nemhogy igyekeznének rendbe tenni a dolgokat, hogy jöhessen az euro, olyan pimasz - pofátlan - , a demokráciával homlokegyenest ellenkező lépéseket tesznek, amik egy béketűrő ember zsebében is kinyitják a bicskát.
Mintha elvárnák, hogy az EU úgy táncoljon, ahogy ők fütyülnek. Provokálnak, mint az éretlen kamaszok, de tartják a markukat a zsebpénzért.
De, ami a legelkeserítőbb, hogy a magyar népnek nincs erkölcsi immunitása. Nekem ilyen haza nem kell.
Haza...hiszi bárki is, hogy Orbánt és sleppjét érdekli a haza?
Dr. Proktor
@Nyírfa: A haza nekik az, ahova a pénzt viszik haza...
Pálinkás Pál
ellenzék...mire vártok,...mi kell még..?..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.