Az egyetem rektora a megnövekedett költségekkel indokolta levelében a lépést, 37 munkatárstól válnak meg, köztük oktatóktól is. Egy ilyen döntés nemcsak a távozókat érinti, hanem hatással van a teljes egyetemi közösségre, ezért azt kérem Önöktől, hogy egymást támogatva, egymással összefogva végezzük tovább feladatainkat.” Az ügyben kerestük a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet is. Válaszukban azt írták, hogy az egyetem 2023. január 9-én hivatalosan bejelentette a Budapest Főváros Kormányhivatala számára a csoportos létszámcsökkentési szándékát, „amely összesen 37 munkatársat érint, oktatókat és funkcionális területen dolgozókat egyaránt. Az érintett kollégák várhatóan 2023. január 12-éig kézhez kapják az őket érintő döntésről született tájékoztatókat.”

Forrás: telex.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Akár az egész közszolgálati gittegyletet megszüntethetnék... Bár az Orczy-kertet már szétcseszték...
Nessy
Gond lesz a janicsár képzéssel! Csak nem álruhás libsiket "építenek le"?
Néro2
Hová épülnek még le? Eddig is csak egy fityma kirakat voltak.
Sok elbaxott pénzel meg a várbeli desznyó támogatásával.
kereső
A Corvinus ( leánykori nevén Közgáz) meg nem fizette ki a külföldi diákok ösztöndijait. ( ezek általában a magyar állam ösztöndijasai- harmadik országbeliek.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.