2016 óta nem vizsgálták úgynevezett monitoring kútban, szennyezi-e a talajvizet a Samsung gödi akkumulátorgyára. És nem is lenne hol vizsgálni, a kutat ugyanis 2018-ban betemették. Ez azután derült ki, hogy az átlátszó.hu közadatigénylési pert nyert. A hatóságok ugyanis eddig nem árulták el a nem létező vízvizsgálatra vonatkozó információkat. Az akkumulátorgyár egyébként környezetvédelmi engedély nélkül működik, az ugyanis a hatóságok szerint nem szükséges. Az LMP a szakminiszterek azonnali meghallgatását kezdeményezi az ügyben.

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akkor Debrecen csak a második legjobb helye lenne. A legcélszerűbb helye ott az Orbán tanya mellett volna.
De, ha ez a hely elháríthatatlannak bizonyulna (nyugi-annak fog), akkor szorítunk a debreceniek nyeréséért. Adjuk meg ezt a beruházást is neki, ami az állami támogatások nagysága alapján, annyira megilleti.
namihami
Másrészt:. ""Nem adták meg az eredményeket!""
Hát, hogy a ...ba tudták volna? Nekik se volt! Bevizsgáltatni és pláne megismerni pedig még véletlenül se szerették volna!
Sámannus
mészarosnak is csak addig kellett a Mátrai Erőmű amig a vizét szennyezhette.. Olyan helyekre tették a gyárakat, hogy a fél országot ki kelljen üríteni miattuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.