Hadházy Ákos szerint "szórakoztató Orbán Viktor régi nyilatkozatait szembeállítani a mai valósággal", úgy véli, ez a 2007-es felvétel most minden másnál aktuálisabb.

Orbán Viktor: "Amilyen a kormányunk, olyan a megítélésünk"
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő érkezik a közmédia óbudai székházához, ahol interjút adott a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában 2023. január 13-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A kétharmados kormányzás 13. évében eljutott oda, hogy a civilizált világban már tényleg senki nem hiszi el, amit a magyar kormány ígér

- fogalmazott bejegyzésében.

Orbán Viktor korábbi nyilatkozatban arról beszélt, "amilyen a kormányunk, olyan a megítélésünk. Ezért ma nem jó érzés magyarként sétálni a brüsszeli hivatalok folyosóin."

Az a helyzet, hogy hazudoztunk össze-vissza. A magyar kormány gátlástalanul, úgy ahogy otthon csinálja, kicsit elegánsabb formában, de itt is Brüsszelben össze-vissza hazudozott hosszú hónapokon keresztül

- fogalmazott a videóban. 

Hozzátette: "Ahogyan becsapták a magyar választókat polgárokat, ugyanúgy vezették orruknál fogva az európai tisztségviselőket.."

További részletek itt tekinthetők meg:

Forrás: Facebook

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A türk tanácsban biztosan jó, de másutt szar, szar és szar!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cappuccino
Orbán Viktor: "Amilyen a kormányunk, olyan a megítélésünk" Hát valóban. Azért tartunk ott ahol vagyunk. Sikerült ki érdemelnünk az Európaiunió utolsó helyét. A legalacsonyabb fizetéseket, nyugdíjakat, 27% - áfát, a legrosszabb egészség ügyi ellátást, a legdrágább üzemagyag és a legmagasabb inflációt. Azért vannak elégedett egyének mint a bugris új arisztokraták.
csak úgy....
@verőce21: töled elmebetegtöl ez a "diagnózis" nem jelent semmit! :)
Ditrich
@Cappuccino: Németország nyolcvan éve folyamatosan meakupázik A.H kancellár és dicstelen tevékenysége miatt! A gyerekeink sajnos pont így járnak majd ha végül ez a törpe diktátor oda kerül ahová való a történelem trágyadombjára! De nehéz lesz megmagyarázni a szerencsésebb nyugati nemzeteknek hogy hogy nem minden magyar volt a híve ennek a nagyképű söpredéknek amely jelen idő szerint rabolja fosztogatja Magyarországot!
amortizáltok
akkor ezért szar, nem én mondtam csak leirtam hogy látható legyen lehet agyalódni
amortizáltok
@Ditrich: hát talán csak az egyesítés óta 1989 határnyitás ugye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.