Madách után Kölcseyt rángatták le magukhoz a sárba. Régóta látszik: a magyar kultúra progresszív, akár liberális nagyjai sem menekülhetnek: a NER mindenkit meggyaláz, akihez hozzáér, akit “ünnepel”. Ez az ünnep sem volt kivétel, sőt...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A fidesz a suttyók gyűjtőhelye. Kár ezt ragozni.
Nessy
Ez a jelenlegi fidesz kultúra! Nem adhatnak más csak mi lényegük! Kölcsey és Madách sem mondhatna mást, ha feltámadna ezekre a beszédekre,mint amit egyszer Arany mondott egy versének a "magyarázatára" : "Gondolta a fene!"
justhpeter
A fejlődés nem állhat meg:
A fideSS-kdnp (amikor még nem volt NER) lejáratta a magyar szót, aztán szitokszót csinált a polgárból. Alsógatyára is kárdát tett és a falusi udvari budiból is "nemzeti" lett. E láncolat folyamatos fejlődését jelenti amikor a magyar kultúra napján egy zagyva tahó mond ünnepi beszédet. Az csak egy mellékes, járulékos szégyen ha a zagyva tahó sületlen beszédét a magyar kultúra napján a magyar nyelvű televíziók főműsoridőben percekig "elemzik"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.