Az Európai Unió tagállamai közül csak Bulgáriát, Horvátországot és Romániát sikerült megelőznie Magyarországnak az Economist Intelligence Unit 2022-es, demokráciák állapotát vizsgáló jelentésében. Ez a világ országait összesítő lista 56. helyére volt elég, a maximális tíz pontból 6,64-et – az előző évhez képest 0,14-gyel többet – kaptunk.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
0.14 pontot javultunk, ugy hogy a fideSS 17 demokraciat javito intezkedest vallalt be, a penzek megszerzese erdekeben. Eleg silany eredmeny.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
0.14 pontot javultunk, ugy hogy a fideSS 17 demokraciat javito intezkedest vallalt be, a penzek megszerzese erdekeben. Eleg silany eredmeny.
kereső
@csak úgy...: Kaltenbach Jenő azt mondja, hogy a rendeleti kormányzás 2015-ben kezdődött, de láthatóvá csak a pandémia "vészhelyzet" alatt vált.
Macskaszem
..." az országokat aszerint is osztályozták, hogy a Nyugatot vagy Oroszországot támogatják-e a háborúban. Magyarország az „elítéli Oroszországot” kategóriába került"

Hát ez ordas nagy tévedés, mert Orbán kib@szottul az oroszok oldalán áll. Ha a többi szempontot is ilyen "pontosan" vették figyelembe, akkor egy kalap sz@rt nem ér az egész.
simmering73
@KisTehen: Te tényleg ilyen hülye vagy? Ökörkörös agymosott illibcsi.
balos
@csak úgy...: Kleptokráciát akartak írni,de féltek a "retorziótól"!
balos
@simmering73: Hagyd már!Most kapta meg a Barom rend tiszti fokozatát a szarcsimbokokkal!Olyan "bájos",mikor análisan van munkában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.