Rákay Fülöp, a Fidesz ceremóniamestere, volt zenetévés műsorvezető, mostanában pedig filmproducer.

Rákay Philip: „Feleségemet és engem is többször halálosan megfenyegettek”

Rákay Philip élete nem csak játék és mese. Forrás: KARC FM

Rengeteg közpénz fölött rendelkezik, aminek nem mindenki örül, mondta el a Mandinernek. A lap újságírója több tízmilliós G-Klasse Mercedes terepjárójáról faggatta Rákay-t, aki példás visszafogottsággal ezt válaszolta:

A Tanácsköztársaság gyilkos balos hagyománya buggyan fel a fizetett ügynökmédia kanálisain, amikor ilyesmivel hergelnek ellenem, azt üzenve: ha valaki tehetős, az nyilván csak lophatta, amije van.

Még egyszer mondom: én soha egyetlenegy fotót nem publikáltam az autóimról vagy az életvitelünkről, mert van bennem empátia. Ez a fajta hangulatkeltés folyamatos a baloldal irányából. Egyébként több mint harminc éve vagyok közszereplő, tévéket alapítottam, sikeres produkciókat vittem, jól menő cégeket hoztam létre, bestseller könyveket jegyzek – mégis mivel kellene járnom, Trabanttal? A velem kapcsolatos tendenciózus hazug vádaskodást leginkább a gyerekeim sínylették meg az utóbbi időben, amit nehezen viselek.

Volt, hogy a gyűlöletkampány elől ki kellett őket menekítenünk egy iskolából, ahol a diákok fasisztázták őket, a tanárok passzív asszisztálásával. A kampányban napi rendszerességgel zaklattak bennünket, filmezték a házunkat, drónoztak, s a feleségemet és engem is többször halálosan megfenyegettek.

Ez mind annak az aljas, mocskos, igaztalan balos hergelésnek a következménye, amit alapvetően ellenem s rajtam keresztül a kormányzó párt ellen folytatnak. Azt persze soha nem irigyli senki, mennyi munka van a sikerek mögött, ahogy az sem izgat senkit, hogy közvetve és közvetlenül hány embernek adunk munkát, s hogyan segítettünk egzisztenciálisan több tucat családot mondjuk a koronavírus-járvány idején.

Forrás: Mandiner
Fotó: Karc FM

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Ugyan már Kálmán, milyen bestseller könyvekről beszélsz?
Ki vagy te, Robin Cook?
Gondolom, olyan sikeresek mint az IMDB által már már mínuszban jegyzett Aranybulla...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Terminátor
@Shikari: Hajrá!
Jöhetnek a nevek!
Ki az aki meri titkosítani?
Elő a kommunistákkal!
Ja, hogy O1G is köztük van?
csipetke
Ó,kálmánka,nyugodj meg, sokan tudjuk,hogy nem loptad a mergádat. Te tövig bekaptad érte a gazdádét, aki cserébe hagyott garázdálkodni... De az Aranybullától szarabb film valószínűleg nem került még nálunk közönség elé. Lehet hogy az aranybuláról kellett volna forgatni, lölőnéről...
ómió
Biztos "efftársi demokraták" voltak!
simmering73
"A hatalmon lévő párt döntött úgy, hogy a hergelést, az uszítást, a kocsmai politizálást, a kirekesztést, az állandó ellenségek felmutatását, és az ellenük folytatott harc életbevágó szükségességét helyezi a kormányzása középpontjába. Ezt szolgálja Rákay és az egész propagandagépezet. Ez egy tudatos döntés. Hogy a buzik, hogy a gyurcsányisták, hogy a sorosisták, hogy a hazánkat dollárért elárusító balliberális értelmiségihorda, hogy a haladárok, hogy a zöldek, hogy az ateisták, hogy a liberálisok, hogy a baloldaliak, hogy a hajléktalanok, hogy a dologtalan cigányok, hogy az ügyvédek, hogy a jogvédők, hogy a feketék, hogy a CEU, hogy az SZFE polgársága, hogy a muszlimok, hogy a tanárok, hogy az orvosok, az akkumulátorgyárak ellen tiltakozó civilek (a sor végtelen és már annyi mindenki rákerült erre a végtelen listára, hogy az ember a fejét a falba verné), egyáltalán mindenki, aki a teljhatalom útjába kerül, az automatikusan a haza ellensége. Mindenki, aki mer nem egyet érteni, bírálni, számon kérni, azzal szemben bármi megengedhető. "
kolozsvaros.com/2023/02/13/mintha-intellektualisan-sulyos-hanyatlasnak-indultak-volna/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.