Én bár nem vagyok jogász, de nehezen tudom elképzelni azt, hogy ez a kisispáni fenyegetés megállna a bíróságokon - véleményezte Dr. Kunetz Zsombor közösségi oldalán a Magyar Orvosi Kamara és a Belügyminisztérium közötti parázs vita következő lépéseként küldött eligazító levelet, amit Széles Sándor főispán nevében Dr. Péntek Róbert (vár)megyei tisztifőorvos.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
ki nem szarja le a z ispánosságukat a jogrend sérül teljes mértékben mert itt nem dul HÁBORÚ !!!
Csak az orbán agyában ez pedig kevés a különleges jogrendre valú hivatkozás nem helytálló, mint a 11 dik alkotmánymódósitásuk. üljön be az ispán meg a főispán és rendeljen 24/48 ban aztán mehet a sóhivatalba panaszra nincs kényszeritő hatásköre eddig.ha ilyet vindikál akkor felelőtlen.
drrotf
Ha az ellátási kötelezettség szerződés nélkül is fennáll, akkor mondja már meg a Takács úr, ,hogy miért sürgeti és fenyegeti a háziorvosokat ha nem írják alá a szerződést.A logika szabályai szerint ilyenkor nem kellene erélyesen, a hatalom tekintélyével fellépni, mert már más jogszabály alapján is el kell látni az ügyeletet a háziorvosnak.Magyarázza már a Takács, hogy miért igyekszik ennyire hogy a házi orvos kössön szerződést, ha van egy jogszabály ami alapján kötelező ezt a munkát is elvégezni egy házi orvos?Vagy talán még sincs ilyen szabály, csak a hatalom tekintélyét használja az úr , hogy legyen szerződése az orvosoknak a munka ellátására?
Néro2
Akkor ez olyan mint fityma orkoknak is kötelező lopni.
Aki nem tolvaj azt nem menti fel veresné a fülbevalós csatakanca vagy külön dorgálásban részesíti a vármegyéjük ispánja.
K Ö T E L E Z Ő. Azért felkérek minden fitymákra szavazó orvost ízlelgessék.
Ők kérték.
Ízleljék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.