Minden eddiginél szigorúbb feltételekkel adta ki a kormányhivatal a környezethasználati engedélyt a debreceni akkumulátorgyár építéséhez – ezt a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal közölte hétfőn az MTI-vel. A kormányhivatal azt közölte ugyan, hogy a honlapján már el is olvasható a határozat kivonata, de ezen a linken csak a 2022. november 30-i hirdetményt találtuk az akkumulátorgyárral kapcsolatos közmeghallgatás helyszínének változásáról, és a hirdetmények között máshol sem találtuk meg cikkünk megjelenéséig ezt a kivonatot.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Számít bármit is az emberek, az érintett lakosok véleménye?
Nem számít...
Péter2
@Béla333: Aztán mikor tiltakozik az ott élő lakosság , akkor ezek a komcsik , meg uszítanak a tiltakozó lakosok ellen ! Demokratikus országban megkérdezik az ott élő lakosságot ! Itt is csorbul a demokrácia !
jesz
már oly mértékben elkötelezte magát a kormány, hogy nem tud kihátrálni az építésből, üzemeltetésből. A több ezer külföldi munkavállaló is már készül az ideutazásra, ittlakásra...ehhez persze a munkásszállókat is fel kell építeni mihamarabb...

Szóval ebből nincs visszaút...kérdés, a kormány ezt meg meri-e mondani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.