Az átlagéletkor hatvan év körül van.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Hajrá vikktor, már szinte semmit sem kell tenned és 40 alatt is ennyien lesznek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@csak úgy...: Ha sikerül meghosszabbítani az emberi életkort! :-))
gina
Fidesz hivök ez kell nektek idióta agyhalottak, amihez ez a rongyos toprongy OV hozzányúl az ki van végezve, csak fürödjön teben vajban
Peller Anikó
@gina: Majd mindjárt jön a németromán @Órnagy: és lelkendezik mint a förgeteg. A @csikarós: elmondja, hogy a lipcsik. Mega gyurcsány.
Nessy
Az alapellátás lenne a legfontosabb. Sokat le tudna venni a járóbeteg szakellátás terheléséből, ők csökkenteni tudnák a kórházi ellátásokat. Különösen az egy napos ellátással. Pl jelentősen lehetne csökkenteni a szürke hályog műtéti várólistáját. De még pár szakmaiatlan döntés a hozzá nem értő törvény alkotóktól, és ami még úgy ahogy működött, az is padlót fog. A még meglévő , különösen idősebb háziorvosok is szögre akasztják a köpenyt az új ügyeleti rendszer és az irreális "teljesítmény értékelési tervek miatt.
Ditrich
@Nessy: A helyzet az hogy a NER bandát ez ám nagyon nem izgatja. Ha orvosi ellátásra szorulnak azonnali VIP ellátást kapnak a családjukkal egyben bármelyik hazai kórházban. Ott ahol te még időpontot sem nagyon fél évnél előbb! Ha meg úgy gondolják akkor bármelyik külföldi elitt magánklinikára elmennek kezeltetni magukat a sok lopott pénzükből! Pl: Vitya Grácban kezeltette magát anno. Te meg szépen várd ki a sorod vagy dögölj meg. Ja! Magyarország előre megy nem hátra.
Peller Anikó
@Ditrich: Jaj ne már, ők csak a javainkat akarják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.