Nemrég tartották a Veszprém-Balaton régió közös pályázattal elnyert 2023-as Európa Kulturális Fővárosa (EKF) rendezvénysorozat minimum látványosnak mondható megnyitóját.

A 111 milliárd forintból megvalósuló kulturális programsorozat részeként különböző területeken lehetett támogatásra pályázni, így például kulturális, közösségi, gasztronómiai projektekre vagy a régió értékeinek megőrzésére.

Veszprémben is pörög a mutyi, a Fidelitas egykori alelnöke több dologban is érdekelt lett az Európa Kulturális Fővárosa projekt által

Fotó:123RF.com

A pályázati felhívásban szerepel, hogy működési jellegű támogatást nem tudnak adni, csak új események, programok és projektek létrehozására áldoznak.

A támogatási listán két cégével is a nyertesek között szerepel Szalay Zsolt, a helyi Fidelitas egykori alelnöke.

Arról, hogy pontosan milyen grandiózus projektekben győzedelmeskedett a Fidesz közeli úriember, a 444.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: 444.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Pályázni lehetett!? Na, ne má'! Hát, akkor, van itt efftársi hazudoznivaló bőven!
nemkati
@ómió: Pályázni lehet, de nyerni csak fideszes nyerhet. Szeretnéd, ha végre eltakarodik ez a mocskos kormány és az ellenzék kerül hatalomra, akkor is csak kormánypártiak nyerhessenek?
ómió
@nemkati: Szóval, tőled is megjelent egy hazudoznivaló! Másod nincs, hogy még a jogorvoslat lehetősége se merült fel benned!? "Efftársi"! A mocsokbolsi "hatalom" esetét meg már kitapasztaltuk: az ország szétlopása, egész az államcsődig, a "nép" zsebelése, ezerrel, a gazdaság zsugorodása - tudod, az "elkúrtuk" - amit a plebs még áprilisban sem felejtett el!
nemkati
@ómió: Miféle jogorvoslatról beszélsz? Kinek, minek kell jogorvoslat?

Az ország szétlopása 13. éve folyik, az államcsődhöz ilyen közel sose voltunk, a nép kifosztása mindennapos. Te biztos nem itt élsz, vagy pedig valami álomvilágban. Legsötétebb gomba.
Clavigo
@ómió: Sötét vagy ,mint egy belsőzseb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.