Nem vallotta magát bűnösnek a végrehajtói kar elnöke, Schadl György a bíróságon, ahogy a szintén vádlottak padján ülő társa, a fideszes exállamtitkár Völner Pál sem.

Schadl György is ártatlannak vallotta magát a korrupciós ügy csütörtöki tárgyalásán

Fotó: RTL

A bíróság négy napon át tart előkészítő üléseket az elmúlt évek legsúlyosabb korrupciós ügyében, amiken röviden arról kérdezik a vádlottakat, bűnösnek vallják-e magukat, vagy sem. Mivel Schadl ártatlannak vallja magát, így nem fogadta el az ügyészség indítványát arra, hogy beismerés esetén őt 10 év börtönbüntetésre és 200 millió forintos pénzbüntetésre ítéljék.

Korábban Völner Pál is ártatlannak vallotta magát, erről itt írtunk

A büntetőeljárásban még problémát okozhat neki, hogy a korábbi üléseken már több vádlott – köztük hat végrehajtó – beismerte a bűnösségét, akik ezzel elismerték, hogy Schadl néha többszázmilliós összegekért cserébe segítette őket pozícióba.

Forrás: Telex.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Rendkívüli hír! A NASA bejelentkezett, hogy megvásárolja Shadl György arcát borító bőrszerű anyag szabadalmát. Azt mondják, hogy az űrsiklók kerámia pajzsa ehhez képest nejlonzacskó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Maccska: Simon ügyben úgy váltogatják az eljáró birókat, mint úrinő a bugyiját. Ez azért jelent valamit- a vád szempontjából. arról nem is beszélve, hogy az egész ügy "koronatanúja" öngyilkos lett egy rendőrautó hátsó ülésén. Az, aki használta azt a bissau-i útlevelet számla nyitásra.
kereső
@sgl: Völner is, meg farkas flóri, meg simonka, meg boldog,varga művésznő, meg tiborcz, meg orbán család...ők a fideSS erkölcs etalonjai.
balos
@Maccska: Ki kiváncsi a Simon Gáborra?A Mohácsi vészt is felhozhatnád az ispánod előtt!
Rockxy
beszarás, hogy egy tetű bűnöző nem fogadja el a vádakat, ami már bizonyított, mert ellene vallottak többen is de mégsem lehet sittre vágni.
de előbb a pintérsanyát kéne lecsukni a polttal együtt.
nem lenne meglepő, ha az ügyész kerülne dutyiba a tetvek miatt.
jesz
aki másfél éve előzetesben van, és a nagyhatalmú végrehajtói kamara elnöke a mai napig, az valamit tud...esze ágában sincs bűnösnek érezni magát...

Arra viszont fogadék, hogy lesz aki kihúzza a szarból, és még ő fog kártérítést kérni...
NKF
Ha ránézek,mint egy ma született bárány! Csak én még emlékszem a szegfűs csapatra!
Az se volt különb a deákné vásznánál

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.