Szombaton tartott Kormányinfót Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, melyen beszámolt a kormány legújabb döntéseiről.

Gulyás: "Ami történt, az elfogadhatatlan, tűrhetetlen, beteges, gyomorforgató"
Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. február 25-én. MTI/Kovács Tamás

Az extraprofitadón túl többek között szó esett a gyermekvédelmi törvényről is.

Volt egy konkrét eset, amely ismét a figyelem középpontjába állította a gyermekvédelem ügyét: amikor azt látni, hogy egy pedagógiai asszisztens visszaél a pozíciójával és a diákok bizalmával, az tűrhetetlen és elfogadhatatlan, az pedig, hogy ezzel a közösségi médiában dicsekszik, "kifejezetten beteges és gyomorforgató"

- mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Budapesten, a Kormányinfón.

A tárcavezető kiemelte:

a gyermekvédelmi szabályokat át kell tekinteni. A hatóságokat a belügyminiszter utasította, hogy minden esetben gyors, átfogó, teljes körű, alapos vizsgálatot folytassanak le

- közölte.

Hozzátette: a jogi és büntetőjogi szabályozás áttekintése, illetve a gyermekvédelmi szabályok szigorítása pedig a kormány, illetve a kormánypárti frakciók feladata.

Megjegyezte: aki egy 14-15 éves fiatallal ilyet tesz, egyértelműen pedofil, és ennek megfelelően is kell vele bánni.

Forrás: MTI

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"Amikor egy vagy sok kormánytag visszaél a pozíciójával és a választóik bizalmával, az tűrhetetlen és elfogadhatatlan, az pedig, hogy ezzel a közösségi médiában napról napra dicsekszik, kifejezetten beteges és gyomorforgató"

Ejha marhagulyás, valóban ezt akartad mondani?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Apfelbaum
Beáldozták a pasit,ha nem így lenne akkor Kaleta meg a többi féreg is meg lett volna hurcolva de érdekes módon ez a dolog miatt morcos ez a jól lakott fejű patkány gulyás...
gina
Szerencsétlen barom, a borzasztó nyugaton már régen fellépnek pedofilok ellen,, de itt a papok és a jó fidesz mocskok azt tesznek amit akarnak, most érdekel téged te meleg senki mi is történik??, ez megint csak nagy felhajtás hogy eltereljétek magatokrol mocskok és figyelmet,,mikor kis babákkal fajtalankodnak akkor kussolsz, de egy 15 éves miatt kinyitod azt a zsiros pofád te fidesz majom, hányingerek vagytok,,, becstelen az egész fidesz banda ,
gina
És ez mi te mocsok??? ha annyira szeretitek gyerekeket, ja ha nem kerülnek pénzbe,, csak akkor "Tartozás miatt lekapcsolták az áramot, 200 óvodás marad fűtés és villany nélkül Gödöllőn " ugyan nem pedofilok tették hanem ti aljas szemetek !!!
amortizáltok
amit meg ti csináltok KÖZPÉNZEN arról tudd VÉRLÁZÍTÓ aljas mocskos dolgokat 12 éve már orbán és a banda
ómió
Szóval, neki se kedvencei az aberrók!
koszpeko
2022. március 11. 07:30
Üllői pedofilbotrány - "A Fidesz politikusai nagyobb veszélyt jelentenek gyermekeinkre,

Az Alfahír kiderítette a rendelkezésre álló információk alapján, hogy a szóban forgó iskola az üllői Árpád Fejedelem Általános Iskola, a tanár pedig az üllői önkormányzat honlapja szerint a Környezetvédelmi Bizottságnak a fideszes, külsős tagja, Tímár László.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.