Folytatódik az uniós pénzből rendbe tett felcsúti záportározó fejlesztése.

Épül Mészáros Lőrinc felcsúti étterme: mindent közpénzből szereznek be a hűtőtől kezdve a kukákig

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Felcsúton a tó mellett közpénzből felépített étterembe közpénzből szerezhetik be a berendezést is.

A Telex foglalta össze, hogy a kivitelező cég a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Fejér B.Á.L. Zrt., az étterem üzemeltetője a szintén Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Mészáros Gasztro Kft. lehet.

Nemcsak az étterem épület fel közpénzből, a berendezést is abból szerezhetik meg: áruátvevő mérleget, a raktári kézikocsit, a fém öltözőszekrényeket, az automata kávéőrlőt, a hűtőket, a szekrényeket, a tűzhelyeket, a húsdarálót, a pizza-előkészítő asztalt, a fedeles hulladék- és moslékgyűjtőt és moslékoló asztalt is közpénzből biztosítják.

Az üzemeltetésre kiírt pályázatra pedig egyetlen jelentkező volt:

a Mészáros Gasztro Kft., Mészáros Lőrinc érdekeltsége.

Forrás: Telex.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez már a pofátlanság csimborasszója...Az ilyen,és hasonló csókos szarháziak miatt nincs itt pénz semmire...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Ez már a pofátlanság csimborasszója...Az ilyen,és hasonló csókos szarháziak miatt nincs itt pénz semmire...
gina
Mert ezzel a buta birka néppel megtehetik,,,, röhögnek a hátunk mögött...
jáger laszló
Nyert akinek nyernie kellett!!!
Mese nem volt!!!
Amúgy is ő volt az 1etlen jelentkező...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Péter2
Ilyen hírek igazolják , azokat az embereket , akik lelépnek az országból , adójukkal, munkásságukkal , nem támogatnak ilyen országot - rendszert , ahol közpénzből az orbáni oligarchák , haverok jólétét támogatják , hazai javak felszámolása után , irány Norvégia , a tesóm már az első orbán kormány alatt kiment , azóta gondtalanul él , ott alapított családot , és a fia is már norvég állampolgárnak született , legalább ha felnő, jobb életkilátással indul ! Nem véletlen , fogy a magyar ember , még annak ellenére is , hogy szinte a kormány béróba gyártatja a gyerekeket , már több gyerek születik külföldön magyar anyáktól , nem magyar állampolgárnak a gyerekek , nemrég néztem a ország népszámlálás eredményét majdnem 500 ezerrel kevesebb a magyar a 2 számlálás között , erre mondják , fogy ami nem életképes , a másik , ki a fene akar ilyen országban élni ? Sajnos a többség nem sokat tud tenni ellene , de akiknek van lehetőségük azt ki is használják , minél több dolgozó ember hagyja el az országot , az itt maradtaknak annál több jut a a terhekből , így a kedves híveknek is , ők sem kivételek .
Eladott Ország
@Péter2: ma, 14:42 ♦ Sajnos annyi magyar ember mindíg marad az országban, hogy ezek a NER parazita gazemberek munka nélkül fényűző módon tudjanak élni. Minél tovább marad ez a tolvajbanda, annál jobban szakad le az ország Európától, de ezek ezt lerszarják! Az ember tragédiája a fidesz-kdnp...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/21616172_1912642465718095_323791796823354021_n.png?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=zfcDRNqWdr4AX9x7--_&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBj1atPCBu_3ZNZZ6ajzQP7tNY7vquaLu1rVkji6CEoBw&oe=642571B9
Yoda69
Ügyes. Igy legalább, amikor becsodol az étterem a nemzeth pénztárosa nem veszít egy kanyi fillért sem, csak a magyar adófizetők.
Juhász István
Most aztán BÁNKÓDHAT a Simicska... Miket is szalasztott el azzal a bizonyos " O1G "- vel. Amig ő volt az ország PÉNZTÁROSA, mindent a KÖZGÉP... vitt el. Átvette a helyét a Lölő, és csak úgy SZÁRNYAL...Lajos legalább nyugodtan képes akár aludni is, nem kell állandó stresszben élnie, mi történik,--- ha...
ómió
Ez most, akkor, szabad efftársi belelátás, vagy belehazudás Mészi zsebébe!?
balos
@szópó-ómió:Nincs is veled semmi baj,csak az hogy nem a pottyantósba fejt ki az apád!Bár anyád jobban járt volna a muszka örmester helyet 1 krokodillal fekszik össze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.