Néhány óra alatt. 

Hétfőn nyújtották be a Magyar Orvosi Kamara kötelező tagságának megszüntetéséről szóló törvénymódosítást, amelyet a parlament kedden el is fogadott, szerdán pedig már ki is hirdették a törvényt.

Már 2500 orvos jelezte, hogy tagja marad a Magyar Orvosi Kamarának

Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke nyilatkozik a sajtónak a Rendőrségi Igazgatási Központban tartott sajtótájékoztató után 2022. november 11-én.

Amint arról korábban írtunk, csütörtökön Novák Katalin aláírta a Magyar Orvosi Kamarát ellehetetlenítő törvényt. Ez azt jelenti, hogy azonnali hatállyal megszűnik a kötelező orvosi kamarai tagság (csak aki úgy nyilatkozik, az marad). 

Azóta az orvosok közül már több mint 2500-an nyilatkoztak úgy, hogy tagjai akarnak maradni a Magyar Orvosi Kamarának. 


MOK arra kéri a tagságot (amely körülbelül 42 ezer aktív orvosból és nagyjából 8 ezer nem aktívból áll), hogy a kamara honlapján megadott lehetőség egyikének kiválasztásával nyilatkozzon arról, hogy tag szeretne maradni.

Forrás: 24.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egy újabb szúrás a már oszladó magyar jogállam tetemébe. Ez már hullagyalázás. Gondolom a Szignó Katia előbb alá fogja írni, mintsem a törvény az asztalára érne. Lehet már ott állt az ajtóban és a tollát nyalogatta. Annak örülök, hogy újból megmutatta a rezsim, hogy lóf@szt akarnak ők, nem EU-s pénz. Navracsics példálózhat ezzel is. Nálunk jogbiztonság van, meg széles körű egyezetetés. Ez akkora jogállamiság volt, hogy még Brüsszelből is látszik. És akkor eljátsszák, hogy nem értik mi a baja az EU-nak a magyar jogállammal. Na ,most ugyan ilyen gyorsan kiléptetnek az EU-ból, a NATÓ-ból és bavezethető lesz a statárium, ha olyan kedvük lesz, márpedig lesz. Ez az egy lépés elég indok ahhoz, hogy egy qrva centet se adjon az EU ennek a fasiszta bandának. Annyi korlátolt hülye van ebben az országban, hogy itt már nem segíthet más, csak a piócás ember.
uploads.disquscdn.com/images/9a5d9c26ac9142f35ae764e97d50c4b06ca7171cfa9e74e10a30fe5026ef4af9.jpg?w=800&h=907
“Audira cseréltétek a pobjedákat, volgákat. Egy lóf@szt lett a hatalom szolgálat!”
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fmedia0.giphy.com%2Fmedia%2F3o7aCVNE3yViyorOwg%2Fgiphy.gif&key=S9vVVbJ2NCF2Y4LKLnVhsg&w=800&h
Minél rosszabb a gazdasági helyzet, minél jobban fogy a pénz, minél jobban szűkül a mozgásterük, annál agresszívabban fognak viselkedni. Nekik nagy a vesztenivalójuk, ezért nincs is más lehetőségük mint a legtovább kitartani bármi áron. Különben sokukat a börtön fenyegeti. Szóval lesz ez még durvább is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Őrnagy: ma, 18:02
Ezt elmondanád annak a Parragh nevezetű illetőnek is? Esetleg megkérdezhetnéd egyből, hogy nem tartja-e pofátlanságnak azt, amit képvisel, mert az nem a tagok érdeke.
"Az Országgyűlés 2011. november 21-én elfogadta az egyes adótörvények és az azzal összefüggő egyéb törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot, amely a gazdasági kamarákról szóló 1991. évi CXXI. törvényt is módosította.
A törvénymódosítás értelmében az egyéni és társas vállalkozások számára – néhány nevesített kivételtől eltekintve - 2012 óta kötelező a kamarai regisztráció."
Ha már egyszer fellángolt a demokrácia, ne álljanak meg a fijjúg félúton.
jesz
50 ezerből 2500? Az szép eredmény.
KisGenyo2
Nem is érdemes nagyon kilépkedni, mert úgyis kötelező lesz hamarosan megint. Jó kis bevételi forrás az is, csak pánikjukban ezt elfelejtették/leszarják. Ha "elül a por" (értsd kicserélik a talpnyalóikra a kamara vezetőit) úgyis hamar eszükbe jutnak majd az onnan is lenyúlható milliárdok és megint kötelező lesz a tagság.
Hajjrá Fidesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.