Kedd délután pihentette ott az autóját negyed óráig.

Egy buszmegálló kellős közepében parkolt le Szeged alpolgármestere

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt szocialista miniszterelnök (b) és Binszki József, a DK Csongrád megyei választókerületi elnöke a párt lakossági fórumán tartott sajtótájékoztatón Szegeden. MTI Fotó: Rosta Tibor

Kedden délután Szeged ősszel megválasztott várospolitikai alpolgármestere, Binszki József döntött úgy, hogy a szabadon álló parkolóhelyek helyett inkább egy buszmegálló közepén teszi le a Škodáját – írta meg a Telex.

"Kedden 16:23-kor voltunk a helyszínen szemtanúi, ahogyan a Demokratikus Koalíció szegedi elnöke egy Škoda Superb szedánnal felkanyarodik a Dugonics térnél a Tisza Lajos körút 71. alatt található épület elé, ahol ügyvédi irodája is található. Binszki József a legnagyobb természetességgel szállt ki, sétált hátra a csomagtartóhoz, ahonnan kivette táskáját, majd zavartalanul betért az épületbe"

- áll a cikkben.

Mindeközben a Dugonics téren hétköznap lévén zajlott az élet: a délutáni csúcsforgalomban egymást érték a trolik és buszok, de az autó nem mozdult el onnan.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Szegeder/Telex megkeresésére azt írta, hogy a fotókon látható eset „a KRESZ 40.§ (8) a). pontjába ütköző szabálysértés, mivel az adott helyszínen sem tábla, sem útburkolati jel nem engedi a megállást a járdán”.

Külön kitértek arra, hogy mivel a helyszín kapubejáró is egyben, így az ott lakók e célra használhatják azt, „azonban ők is csak ki- és beállhatnak az udvarra (maximum annyi időre állhat meg, hogy kinyitja, becsukja a kaput vagy megvárja a trolit, buszt, hogy a forgalomba be tudjon kapcsolódni)”.

A lap megkereste Binszkit is, aki azt írta az ügy kapcsán, hogy „természetesen nem parkoltam buszmegállóban, soha nem is szoktam ott parkolni”. Az alpolgármester szerint kocsibejáróban várakozott, ott is csak „egy rövid ideig, minden vonatkozó előírásnak megfelelve”.

Forrás: Telex.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pelikán József
Kósa zebrán, Szegedi Elvtárs buszmegállóban... Egy brancs maguk mind!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Ebben az országban,már az tilos ami szabad!Ami tilos azt pedig ezerrel nyomják a "kiválasztottak"!A politika "befőttet" csinál az ember-szabásúakból!
Al X
Egyenlő mércével kell mérni! Ennek a hatalomtól megrészegültnek volt pofája letagadni a tényt. Elítélendő! Rendőrségileg! Bizonyíték alapján!
Emmersson71
Hm..egy állítás, egy tagadás. Ha van felvétel róla - hiszen állítólag kiszállt és otthagyta az autót, vagyis volt idő lefotózni, videózni! -, akkor úgyis megbüntetik és még a hazugság is ráég. Ha mégsem történt szabálysértés, akkor nincs miről beszélni.
icegygenabro
Lajos meg a gyalogátkelőhelyen...nagy ügy!
Lendkerék
Az ilyen esetek tízszeresen rombolják az ellenzék hitelét. Az ellenzéknek százszorosan vigyázni kellene arra, hogy ne sértsen jogot, mert a csicskamédia ezerszeresre nagyítja a vétségét. Meg is érdemli a szegedi DK. Csak ezzel a teljes ellenzék veszít.
Clavigo
@Őrnagy: Nagyon szépen " kapod a kezeket ",, Őrnagyom..:):):)
Emmersson71
@KisTehen: Na, akkor van felvétel..én is ezt írtam, mit nem értesz?!
balos
@KisTehen: Ahogy itt lamentálsz,még azt sem hiszem el,hogy nem pediliánuszos vagy!Ilyen sötét csicska még a dögveremben sem kap állást!
Pelikán József
Kósa zebrán, Szegedi Elvtárs buszmegállóban... Egy brancs maguk mind!
NKF
Na,Dániel! Kereshetsz magadnak másik céget!
Egyébként meg rengeteg barom van !
Galway
@Őrnagy: Belóled ennyi s*ggnyalás után se lesz alezredes, kell a hely a kegyelmes asszony didlójának!
csak úgy....
@KisTehen: te hülyevagy...én mindig is tudtam :) még mindíg nincs rendes állásod?
HAHAHA
nemkati
Nem kéne túlzásba esni, egy kapubeállóban parkolt a járdán 15 percig, a buszokat nem akadályozza. Csak a ki- és behajtás idejére lehet ott megállni, úgyhogy ez szabálysértés, amit még egy DK-s se követhet el. Remélhetőleg a bírságon kívül a DK-tól is megkapja a büntetést, ahogy Kósa is gondolom megkapta az ejnye-bejnyét a Fidesztől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.