Medgyessy Péter, volt miniszterelnök hétfő este az RTL XXI. század című műsorának vendége volt. Medgyessy felidézte a 2002-es választást követő időszakot is.

Így hízeleg Orbánnak a volt szoci miniszterelnök

Medgyessy Péter fideszesként hízelgett, pedig szocialista miniszterelnök volt. Forrás: Egyenes Beszéd

Az egykori politikus 2002 és 2004 között volt Magyarország miniszterelnöke, miután a 2002-es országgyűlési választáson szoros eredmény mellett, legyőzte a Fideszt. Medgyessy Péter most felidézte, mit mondott neki Orbán Viktor a 2002-es választás után:

Nézd, én néhány hibát elkövettem, ezért vesztettük el a választásokat, de vissza fogok nyerni, és meg fogom nyerni a következő választást

A volt politikus elmondása szerint ámulattal nézte akkor Orbán Viktort, és úgy vélte, „fantasztikus hit és akarat van ebben az emberben, és nagyon jó képesség, legalábbis a hatalomhoz”.

Medgyessy Péter a műsorban arról is beszélt, hogy Orbán Viktor 2002-es veresége után visszavonult, majd elkezdte kiépíteni azt a jobboldali politikai erőt, ami az elmúlt tizenkét évben sorra nyeri a választásokat – írja az ATV. Hozzátette azt is, hogy eközben „a baloldal még most is ott tart, hogy a sebeit nyalogatja”.

Forrás: ATV

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Néro2: @KisTehen: @Maccska: Na, már nem ő a D209-es III/II-es ügynök? Talán sose volt az? Vagy most szűnt meg az lenni, és vált nemzeti érzelművé?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Shikari: Nedveske!A keletával nyítottatok pedofili butiqot,hogy itt adod a nyilas kultúrhát némi keresztyény szarral vegyítve?
balos
@gina: Erre a nemzethy kultúrhák verik a sámán dobot a szállj el jóska szappanos "műszerével"!
balos
@Shikari: 1 kultúúrhától biztos nem fogok tanulni,mert a szar akkor is szar marad,ha lába nő!A Tel Aviv nagy betűvel írandó,mint Buka-rest ahol laksz csicska felszopó!
balos
@Shikari: Mikor már anyádat nem baszod a falhoz,ha nem enged a lába közé!
balos
@Shikari: Mi van fel-és leszopó!Helyes-sírásból felmentést kaptál a lud-ovikán?
evacica
Nem gondoltam, hogy Meggyesi ilyen mélyre tud süllyedni! Róla azt hitem, hogy úriember, hát tévedtem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.