Medgyessy Péter, volt miniszterelnök hétfő este az RTL XXI. század című műsorának vendége volt. Medgyessy felidézte a 2002-es választást követő időszakot is.

Így hízeleg Orbánnak a volt szoci miniszterelnök

Medgyessy Péter fideszesként hízelgett, pedig szocialista miniszterelnök volt. Forrás: Egyenes Beszéd

Az egykori politikus 2002 és 2004 között volt Magyarország miniszterelnöke, miután a 2002-es országgyűlési választáson szoros eredmény mellett, legyőzte a Fideszt. Medgyessy Péter most felidézte, mit mondott neki Orbán Viktor a 2002-es választás után:

Nézd, én néhány hibát elkövettem, ezért vesztettük el a választásokat, de vissza fogok nyerni, és meg fogom nyerni a következő választást

A volt politikus elmondása szerint ámulattal nézte akkor Orbán Viktort, és úgy vélte, „fantasztikus hit és akarat van ebben az emberben, és nagyon jó képesség, legalábbis a hatalomhoz”.

Medgyessy Péter a műsorban arról is beszélt, hogy Orbán Viktor 2002-es veresége után visszavonult, majd elkezdte kiépíteni azt a jobboldali politikai erőt, ami az elmúlt tizenkét évben sorra nyeri a választásokat – írja az ATV. Hozzátette azt is, hogy eközben „a baloldal még most is ott tart, hogy a sebeit nyalogatja”.

Forrás: ATV

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Néro2: @KisTehen: @Maccska: Na, már nem ő a D209-es III/II-es ügynök? Talán sose volt az? Vagy most szűnt meg az lenni, és vált nemzeti érzelművé?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
Jó képességű tolvaj hatalommániás.
Péter én nem örülök ennek annyira.
Meg annak se , hogy egy alattomos aljas bosszúálló O4iG.
Akkor se ha ezt érdemnek tarod, Péter.
FLETÓ
MEGYÓ az egyetlen élő korrekt balos! 2004-
jesz
hát kell is a dörgölődzés ahhoz, hogy továbbra is kiemelkedően jól éljen...
Eladott Ország
Aki egész életében a hatalmon lévők szervilis seggnyalásából élt, nem is várható más. Egy gerinctelen, szarházi, parazita pondró volt világéletében és az is marad! Kár vele egy percet is foglalkozni. Most is csak azt lesi, mint egy láncos csahos kutya, hogy a hízelgésért milyen jutifalatot kaphat az új gazditól. Köpedelem...Szerencsétlen marad az az ország, akiknek ilyen vezetők jutottak, a szélhámos ,hazaáruló , bűnöző és politikai prostituált román cigánnyal együtt.
Nyírfa
2002: de szép is volt! Megtelt a Kossuth tér, a saját hangunkat nem hallottuk az üdvrivalgásban, amikor felvonultak Medgyessyék a tribünre. Talán az utolsó alkalom volt, hogy bíztam egy mindenki számára előnyös fordulatban, egy olyan változásban, amely az embert, az állampolgár jóllétét helyezi a fókuszba. Amilyen ígéretesnek tűnt Medgyessy, amennyire a felvilágosodás szele fújta a Parlamentbe, azzal egyenlő mértékű csalódás lett a vége. A politikába (politikusokba) vetett bizalmam azóta erősen megkopott, de a hitem és a tudásom, hogy ennek a fordulatnak egyszer be kell következnie, töretlenül él.
nemkati
@Néro2: @KisTehen: @Maccska: Na, már nem ő a D209-es III/II-es ügynök? Talán sose volt az? Vagy most szűnt meg az lenni, és vált nemzeti érzelművé?
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 11:25 ♦ Nem baj bornyú' , majd a szélhámos román cigányod nem 4 évet fog kitölteni, hanem életfogytiglanit. A borjú sokat szopott és megváltoztatta profilképét.
uploads.disquscdn.com/images/d8658db0ee81a04ca77ae82f01a974c9b995c0a189b7c7ff47ef5dda94cf0fd7.jpg?w=800&h=489
Megnőtt tehén...
cdn.penzcentrum.hu/images/articles/lead/2023/02/1676213988-1NUQAZafm_lg.jpg
Emmersson71
„fantasztikus hit és akarat van ebben az emberben, és nagyon jó képesség, legalábbis a hatalomhoz”

Hízelegjen neked Medgyessy!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 11:52 ☻ Tébnoly: „Rosszabbak vagytok mint Kun Béla Lenin fiúi” – mondta Orbánnak az egyik volt egyetemi tanára... és újra meg újra beigazolódik, hogy Orbánék valóban túltesznek a legaljasabb kommunistákon is. Sajnos a szavazóbázisuk sem különb! Ezt már akkor is lehetett tudni amikor először erőszakkal át vették az ország irányítását! Már akkor fura tetteik voltak!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/279549559_1335120000301237_7644714911891584609_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Y7XFiY_t_MYAX9h07Ef&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBcnwZ_aSiDbjYCzSsfABrSJIxhqWaX7mn374_sFWeHVg&oe=640C929C
Elszámoltatás után. Csak úgy mehettek fiúk ahogy jöttetek!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/315586472_500628362090611_7263836208520360844_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=N_E_-JIBzTUAX_aAt9v&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAR1ZXOLzM4AOl9b71CJJwnzF8dgPPFoO7FFRX_cC4YpQ&oe=640CABE3
FLETÓ
@nemkati: Emiatt a saját fajtája tagadta meg!
nemkati
@FLETÓ: Te meg magadhoz ölelted, amikor miniszterelnök lett?
Dr. Proktor
Az akarat egy dolog, a kleptokrácia egy másik...
Ott is akaratos!
Aki Én
@FLETÓ: ...orbán nem korrekt?
Mert keményen balos.
FLETÓ
@nemkati: Sőt! Találkoztam is vele! Váltottunk pár szót! Jött ki egy múzeumból... odajött hozzám! Tudta, hogy rajta kívül senkit nem kedvelek a baloldalon!!!
Akkor még nem tudtam, mit művelnek majd vele! 2004-ben meg is halt az MSZP! Hamarosan a DK is!
FLETÓ
@Aki Én: Ha-ha-ha! Balos? Mert kádári eszközöket használ?! Ja, Soros parancsára?! :-)
Tessék, kérem! Lehet Sorosozni!!! Tessék!
Aki Én
@FLETÓ: Az MSZMP párttitkár fia, az ifjú kommunista titkár, a 9 évig libsi alelnökösködő Győri Gábor nem balos, csak mindenki más, aki kritizálni meri.
Értem :)
FLETÓ
@Aki Én: A torkánál ragadtad meg a kérdést!
:-)
Törölt Nick
Voltak hibái Medgyessynek is, de én soha nem felejtem el, hogy 50%-os béremelést adott a közalkalmazottaknak (nem közmunkás) és én akkoriban állami alkalmazott voltam, és Qrvára örültem neki.
Az, hogy a 2010-es években Magyar-Kínai Barátságért kitüntetést kapott Szijjrágó pubitól, meg valamit üzletelt is geciékkel, azért az egy kicsit mellbevágott.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 11:47
az áljobboldal meg ott tart,hogy tapsolva foggal-körömmel védi európa legkorruptabb kormányát,sőt még örül is neki hogy szó szerint ellopják.gyerekei,unokái jövőjét.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 13:15
Akkor legyen az eu legkorruptabb országa.Az is szép teljesítmény,de nyugodj meg rövidesen megelőzik ukrajnát.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 13:16
Ez a sötétség olyan mélysége amire nem reflektálok.
Béla333
Megyó csak megszolgálja, hogy az Alstrom kenőpénzénrt a maffia nem csukta börtönbe.
Bár odavaló!
kulabombaafityiszre
@KisTehen: ma, 13:38
Egyenlőre csak egy zakkant vezért látok meg a drogos tóni féle agymosást amit egy buzizó buzi kampány vezetőtől sajátított el,eléggé szarul.Na ezt kajáljátok ti fidernyákok..Látod nem írom,hogy majd felébredsz ebből az agymosásból.Nem éredekel.
Nanya
@Horizont: Legyünk következetesek é főleg őszinték !
meggyesi szili nem egy kupac szar !!!
KÉT KUPAC !
Nanya
@Maccska: Mássz le a mutterodról és próbálj értelmesen fogalmazni ,te állat !
Dr. Proktor
@KisTehen: Ezt tanítják nektek az FSZB-ben?
ómió
A "szitut", azért, látja a D-209-es efftárs!
gina
Te is már egy Alzheimerben szenvedö aggastyán vagy, OV képessége, csak egy nárcista beteg elméé Hiler uránzat és bohóc pojáca
Yoda69
D-209-es elvtars nem kellene ennyire latvanyosas benyalni O1G elvtarsnak.

Mellesleg a te bunod hogy orbanek hatalomban vannak, mert 2002 utan nem szamoltattad el oket, hiszen mar akkor is annyi korrupcios ugyuk volt, hogy meg most is bortonben ulnenek, ha vegigviszed a vizsgalatokat. Ehelyett a megbekeles jegyeben amnesztiat hirdettel, ami agy ordas nagy hiba volt.
balos
@Shikari: Nedveske!A keletával nyítottatok pedofili butiqot,hogy itt adod a nyilas kultúrhát némi keresztyény szarral vegyítve?
balos
@gina: Erre a nemzethy kultúrhák verik a sámán dobot a szállj el jóska szappanos "műszerével"!
balos
@Shikari: 1 kultúúrhától biztos nem fogok tanulni,mert a szar akkor is szar marad,ha lába nő!A Tel Aviv nagy betűvel írandó,mint Buka-rest ahol laksz csicska felszopó!
balos
@Shikari: Mikor már anyádat nem baszod a falhoz,ha nem enged a lába közé!
balos
@Shikari: Mi van fel-és leszopó!Helyes-sírásból felmentést kaptál a lud-ovikán?
evacica
Nem gondoltam, hogy Meggyesi ilyen mélyre tud süllyedni! Róla azt hitem, hogy úriember, hát tévedtem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.