A helyi fideszes képviselők támogatásával szavazták meg a Mindenki Magyarországa Mozgalomhoz kötődő polgármester hathavi extra illetményét Szigetszentmiklóson.

Fideszes és ellenzéki a legnagyobb egyetértésben szavazta meg a polgi horribilis jutalmát

Van az a pénz. Forrás: Pixabay

A Magyar Narancs cikke szerint a fideszeseket az LMP, az MSZP, és a Jobbik képviselői is segítették. Egyben leszavazták a megmaradt ellenzék javaslatát, amely arról szólt, hogy ne a polgármester jutalmára, hanem szociális célokra fordítsák a 6,6 millió forintot.

A döntés értelmében Nagy János polgármester kétszer három havi illetményének megfelelő jutalomat kap, amiről múlt kedden döntött Szigetszentmiklós képviselő-testülete.

A hathavi fizetésének megfelelő jutalmat nem önálló jogszabályba illesztették, hanem a költségvetési rendelet egyes személyi juttatásai közé csomagolták több, az önkormányzat dolgozóit illető cafeteria és rekreációs keret megállapításai közé. A jutalom végképp felbomlasztotta az ellenzéki összefogást, ahova egyébként Nagy is tartozott:

2019-ben a Momentum-Jobbik-MSZP-DK-LMP-Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM)-szövetség jelöltjeként választották polgármesternek.

Nagy János polgármester nem reagált a lap megkeresésére

Forrás: Magyar Narancs
Fotó: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Már megkereste így nincs mire reagálni.
Legfeljebb költeni.
jesz
nincs ebben semmi új...megszavazták, felveszi a pánzt, aztán irány egy jobb étterem...ami belefér...dajdaj hajnalig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.