Ráczné Földi Judit, aki hétfőn tette le képviselői esküjét a parlamentben és lett a DK képviselője.

Megszólalt az off-shoreozó DK-s politikus, akit kínosan ölelgetett meg Gyurcsány
Fotó: Facebook/Hoppál Péter

A politikus az előválasztás idején előbb letagadta off-shore érdekeltségét, majd pert indított az őt lebuktató lap ellen. Elvesztette, ahogy egyébként az előválasztáson is veszített, tegnap mégis beüthetett az aranyozott falak közé.

Elnök úrral előre megbeszéltük, hogy az elmúlt nehéz időszakot egy öleléssel fogja zárni, meg fog ölelni az eskütétel után

– nyilatkozta az RTL Híradónak

Ráczné azt is mondta, hogy a DK közössége kiállt mellette a nehéz időszakban, elképesztő támogatást és biztatást kapott.

Azt tartom felháborítónak, hogy vannak olyan pártok és politikusok Magyarországon, akik egy ártalmatlan ölelést is zaklatásnak titulálnak. Ezzel az igazi zaklatóktól veszik el a hangsúlyt

– tette hozzá.

Nem Gyurcsány Ferenc ölelése, hanem a kormánytagok nevetése volt az igazán meglepő számára, és azt is hangsúlyozta, hogy elképesztően fontos pillanat volt ez az életemben.

Forrás: 24.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@Maccska: Sírjatok. Ha már kaletánál meg szájernél tapsoltatok.
szegény hazám
Megy a sok süket szöveg. Írják a jól értesültek a butaságaikat. Nos létezik egy olyan tudomány aminek a neve testbeszéd. Végig kell nézni a videót. Tisztán látszik rajta, hogy az egész akció valóbban meg volt beszélve. A mikor Feri megfogja a kezét, nem rántja magához, de Judit tesz egy mozdulatot a közvetlenebb kapcsolat érdekében. Nem a fenekét fogja, a kezek derék magasságában helyezkednek el. Nem a nyakába suttog, hanem a fülébe. Ami a nadrágban szóló dudorról való hablagyolás az is egy nagy marhaság. Nem hinném, hogy Feri férfiassága a combján található, de a dudor valóbban létezik, és ott helyezkedik el. Ez inkább egy telefon, vagy egy nagyobb kulcs lehet. A zseb magasságában látszik. Ez egy jól kitalált ütős akció volt. Azóta is tele van vele minden híradás. Borította a parlamenti etikát, a rendet, és még akasztós laca sem büntethet miatta. Csemege az ostobáknak, legyen min rágódni. Nekem sokkal érdekesebb volt a többi gratuláció. Érdekes azt látni mennyire műveltek a képviselőink, amikor egy hölggyel kezet kell fogni. Alapvető szabály még ilyen esetben is, hogy a hölgy nyújt kezet. Ha a férfi, az bizony bunkóság. Ha a férfi nyújt először kezet, és a hölgy elfogadja az bizony a férfit minősíti, és a hölgy elnéző jóindulatát az elfogadott kézfogás. Amikor a zsírosbödön oda settenkedet a gratuláció miatt, engem meglepetés ért. Nagyon helyesen nem nyújtott kezet, de enyhe főhajtással kifejezte jókívánságát. Nem gondoltam, hogy tud művelt is lenni. Az azonban, hogy Judit sem nyújtott kezet, kifejezi azt az ellenszenvet amit a malac a politikájával, a viselkedésével, hazugságaival megérdemelt. Ha nagyon csúnyán akarom kifejezni a hölgy mondandóját ilyen esetben az úgy szól: szarba nem nyúlok, mert büdös leszek.
szegény hazám
@Maccska: Istenkém. Milyen sajnálatra méltó vagy. Veled elég is ennyi kommunikáció.
vacsi
Azért annak, aki politikára adja a fejét, sokat el kell tűrnie... Pl. az ilyesmit is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.