Az ellenzék visszatérő – aggódásnak álcázott, de szánalmas kárörömmel előadott – vádja a kormány ellen, hogy véleményével, döntéseivel, stratégiájával „egyedül marad” a nemzetközi politikában. Most éppen Fodor Gábor Facebook-bejegyzésében tette ezt közzé („vajon Magyarország miért maradt egyedül a nemzetközi porondon”), amit az M5-ön sugárzott vitaműsorban is kifejtett. A bombasztikusnak és sokkolónak szánt tétel azonban egyáltalán nem újszerű. Magyarország ezeregyszáz éve áll egyedül a szláv tengerben, körülfonva a germán hódító törekvésekkel. Különleges és páratlan nyelvével, mélységesen mély történelmével, gazdag kultúrájával, az európaitól sokban különböző és az európainál sokkal régebbi keleti civilizációkba mélyesztve gyökereit.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az Unió a választások „eredménye” ellenére sem fog segíteni – a kolostordisznó kezéhez egy centet sem fognak adni, legfeljebb célzottan olyan magyar projekteket finanszíroznak, amiből Orbán nem tud lopni. Európának a kolostordisznó kavics a cipőben. Magyarország gazdaságilag hatalmas bajban van, külföldről teljesen – politikailag, katonailag és mentálisan is – elszigetelődött. Belső erőforrásai nincsenek, az állam külső eladósodottsága fenntarthatatlan (rövid távú deviza kölcsöneit már régebben hosszú távúra transzferálta, további tartalékok már nincsenek), belföldön pedig inflációval és költségvetési összeomlással kell szembenéznie. Törleszthetetlen államadósság, félbe hagyott beruházások, a hivatalok (KSH, Állami Számvevőszék, ügyészségek, rendőrségek) hazudozásai. Teljes külpolitikai elszigetelődés, minden nemzetközi szervezetből való kiebrudalás, pária sors. Az idő már nem a kolostordisznónak dolgozik. A változás ideje kérdéses: függ a költségvetés válságától és az infláció dinamikájától. Csodák nincsenek.
Nem leszünk Orbán szolgái! Majd valamikor lehet, hogy nem leszünk, de jelenleg nagyon úgy áll a helyzet, hogy bármit megtehet, és mi mint a birkák, tűrjük, hogy uralkodjon felettünk!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/292220531_576087564138202_2933324909192274270_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=nIT7_tXi-dYAX-TwQ3O&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBQxyMXtXadoO4gkSua6NpJhEtmvoRArklT51-8ZjacdA&oe=640FD06B

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.