Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke szerint jelenleg az önkormányzatokban sokkal több dolgot lehet elérni, mint az Országgyűlésben.

Kovács Gergely szerint nem fognak ezzel az ellenzékkel együtt indulni a 2024-es választásokon

Fotó: ATV

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke a Spirit FM Nagykép című műsorának vendége volt. 

Az MKKP elnöke elmondta, hogy 2024-ben indulni szeretnének a fővárosi önkormányzati helyekre, de azt még nem tudja megmondani, hogy kit tartanának ideális főpolgármester-jelöltnek.

Azt is leszögezte, hogy nem fogják Karácsony Gergelyt külön támogatni a főpolgármesteri indulásban. Kovács Gergely személy szerint „nem tud mit kezdeni” az olyan emberekkel, akik együtt tudnak dolgozni az MSZP-vel, DK-val, vagy akár a Jobbikkal.

"Mi biztos, hogy nem fogunk ezzel az ellenzékkel együtt indulni. Annál jóval nagyobb problémáink vannak velük, bármennyi listás helyet akarnának ígérni”

– mondta a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke.

A teljes adást itt lehet visszanézni. 

Forrás: Blikk.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fenyöfa58
A KUTYÁK ELÉRTEK EGY SZINTRE ==== FAROK VAN 2 /azaz / KETTŐ !!! agy /ÉSZ / 0000000000000 !!! ELŐRE AZ O1G UTON !!! HAJRÁ ORBANISZTÁN !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ha a fidesz diktatúrája tovább folytatódik, akkor pártok se nagyon lesznek, vagy még tovább korlátozzák a mozágásterületüket. Lásd Ország Háza, ahol a fideszt nem lehet bírálni, mert röpködnek a több milliós bírságok. Ezt a Kutya Pártnak is figyelembe kellene venni. Az önkormányzatok jogkörét pedig a fidesz jelentősen csökkentette, a pénzügyi források jelentős részét elvette, a pénzügyi támogatások és pályázatok elbírálása, pedig párthűség alapján pofára történik. Továbbra is igaz, hogy az ellenzéki pártok összefogása nélkül, a fideszt nem lehet leváltani! Így is felmerül a kérdés, hogy diktatúra demokratikus úton leváltható-e?!
namihami
@Horizont: 16.07:. Sajnos nincs igazad. Kellenének. Nem személy szerint (bár egyes húzásaik nekem bejönnek), de az a töredék is kellene a végeredményben. Ez a rendszer a kihalásáig a Kmalacra volt/van és ha a szükség úgy hozná, akkor lesz is, írva. Még feles hatalom esetén is tudja úgy csavarni, hogy korlátlan legyen. Ezekkel a ""dackorszakos forradalmárokkal"" méginkább magunk alatt vágjuk/ják a fát. Most sem tényezők a kutyusék és bár a pillanatnyi kedvező közvéleményadataik okán, de ha a Kmalac nyaka körül szorulna a hurok, akkor lépni is fog. És megint lesz 1-2%-uk. Ergó, ismét süllyesztő és utcai harc. Egy koalíció, ha korlátozottan is, de némi teret nyithatna.
Csizmás Kond
...és most képzeljük el, hogy amikor egy ilyen viccpárt is nyilvánosak elhatárolódik ezektől a izéktől, akkor cvalójában milyenek lehetnek ?
Nyírfa
@namihami: 17.48

Az ellenzéki pártok közötti ellentétek lassan kibékíthetetlenek, ember nem hiszi el, hogy képesek érdemi összegfogásra.
Úgyhogy nem erőltetném, mint a szocialisták az újbóli előválasztást. Különben sem tartom őket méltónak, alkalmasnak arra, hogy kormányra kerülhessenek, sem együtt, sem külön-külön.
Szakértői kormányra adom a voksom, ha ennek szükségességét az itthoni politikusok nem látják be, akkor részemről a fákylás menet.
Edebácsi
Azzal az ellenzékkel kell együtt indulni, ami van.
Vagy a Fidesszel..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.