Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke szerint jelenleg az önkormányzatokban sokkal több dolgot lehet elérni, mint az Országgyűlésben.

Kovács Gergely szerint nem fognak ezzel az ellenzékkel együtt indulni a 2024-es választásokon

Fotó: ATV

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke a Spirit FM Nagykép című műsorának vendége volt. 

Az MKKP elnöke elmondta, hogy 2024-ben indulni szeretnének a fővárosi önkormányzati helyekre, de azt még nem tudja megmondani, hogy kit tartanának ideális főpolgármester-jelöltnek.

Azt is leszögezte, hogy nem fogják Karácsony Gergelyt külön támogatni a főpolgármesteri indulásban. Kovács Gergely személy szerint „nem tud mit kezdeni” az olyan emberekkel, akik együtt tudnak dolgozni az MSZP-vel, DK-val, vagy akár a Jobbikkal.

"Mi biztos, hogy nem fogunk ezzel az ellenzékkel együtt indulni. Annál jóval nagyobb problémáink vannak velük, bármennyi listás helyet akarnának ígérni”

– mondta a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke.

A teljes adást itt lehet visszanézni. 

Forrás: Blikk.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fenyöfa58
A KUTYÁK ELÉRTEK EGY SZINTRE ==== FAROK VAN 2 /azaz / KETTŐ !!! agy /ÉSZ / 0000000000000 !!! ELŐRE AZ O1G UTON !!! HAJRÁ ORBANISZTÁN !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
A 2 faszúak átmentek kutyába Karácsony támogatásánál!!
Magukra vessenek a továbbiakban...
csak ennyi
barátilag
J.L..
Pálinkás Pál
utálom ezt a buzi ripacsot,de kivételesen igaza van most, karácsonyra nem szavaz..
Fenyöfa58
A KUTYÁK ELÉRTEK EGY SZINTRE ==== FAROK VAN 2 /azaz / KETTŐ !!! agy /ÉSZ / 0000000000000 !!! ELŐRE AZ O1G UTON !!! HAJRÁ ORBANISZTÁN !!!
szegény hazám
Íme itt egy újabb barom,
aki a malac segét nyalja a karmelita udvaron.
Az kell neki, hogy győzzön a mocskos disznó,
mert akkor nála is párt pénzel teli lesz a vájú.
jesz
azért nem inul a közösben, mert a kétfarkú szavazóit nem kényszerítheti arra, hogy más jelöltre szavazzanak...

A kétfarkúak előbb-utóbb viszik valamire...főleg azért, mert megvehetetlenek...
Nyírfa
Gergely, nekem nagyon szimpatikusak vagytok, de egyet most nem értek. Ha az önkormányzati tapasztalataitok kedvezőek, akkor hogyan nem akartok vagy nem tudtok együtt dolgozni az ellenzéki pártokkal? Miben nem közösködtök?
Valami nem stimmel, de utána járok.
Eladott Ország
Ha a fidesz diktatúrája tovább folytatódik, akkor pártok se nagyon lesznek, vagy még tovább korlátozzák a mozágásterületüket. Lásd Ország Háza, ahol a fideszt nem lehet bírálni, mert röpködnek a több milliós bírságok. Ezt a Kutya Pártnak is figyelembe kellene venni. Az önkormányzatok jogkörét pedig a fidesz jelentősen csökkentette, a pénzügyi források jelentős részét elvette, a pénzügyi támogatások és pályázatok elbírálása, pedig párthűség alapján pofára történik. Továbbra is igaz, hogy az ellenzéki pártok összefogása nélkül, a fideszt nem lehet leváltani! Így is felmerül a kérdés, hogy diktatúra demokratikus úton leváltható-e?!
namihami
@Horizont: 16.07:. Sajnos nincs igazad. Kellenének. Nem személy szerint (bár egyes húzásaik nekem bejönnek), de az a töredék is kellene a végeredményben. Ez a rendszer a kihalásáig a Kmalacra volt/van és ha a szükség úgy hozná, akkor lesz is, írva. Még feles hatalom esetén is tudja úgy csavarni, hogy korlátlan legyen. Ezekkel a ""dackorszakos forradalmárokkal"" méginkább magunk alatt vágjuk/ják a fát. Most sem tényezők a kutyusék és bár a pillanatnyi kedvező közvéleményadataik okán, de ha a Kmalac nyaka körül szorulna a hurok, akkor lépni is fog. És megint lesz 1-2%-uk. Ergó, ismét süllyesztő és utcai harc. Egy koalíció, ha korlátozottan is, de némi teret nyithatna.
Csizmás Kond
...és most képzeljük el, hogy amikor egy ilyen viccpárt is nyilvánosak elhatárolódik ezektől a izéktől, akkor cvalójában milyenek lehetnek ?
Nyírfa
@namihami: 17.48

Az ellenzéki pártok közötti ellentétek lassan kibékíthetetlenek, ember nem hiszi el, hogy képesek érdemi összegfogásra.
Úgyhogy nem erőltetném, mint a szocialisták az újbóli előválasztást. Különben sem tartom őket méltónak, alkalmasnak arra, hogy kormányra kerülhessenek, sem együtt, sem külön-külön.
Szakértői kormányra adom a voksom, ha ennek szükségességét az itthoni politikusok nem látják be, akkor részemről a fákylás menet.
Edebácsi
Azzal az ellenzékkel kell együtt indulni, ami van.
Vagy a Fidesszel..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.