Templomok elleni támadások veszélyének gyanúja miatt a külügyminisztérium arra kéri a Bécsben tartózkodó magyarokat, hogy figyeljék a rendőrség tájékoztatását, és fokozott odafigyeléssel, óvatossággal járjanak el – tájékoztatta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán az MTI-t.

Fontos felhívást tett közzé a külügyminisztérium, erre kérik a Bécsben tartózkodó magyarokat
Fotó: Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára beszédet mond a székely szabadság napja alkalmából tartott ünnepségen a Budakeszi Városházán 2023. március 10-én. MTI/Máthé Zoltán

Menczer Tamás közölte:

a bécsi rendőrség – elővigyázatossági intézkedésből – megerősített rendőri jelenlétet rendelt el a bécsi templomok elleni támadások közvetlen veszélyének gyanúja miatt.

A megerősített rendőri jelenlét alapja a hírszerző szolgálat azon információja, miszerint egy szíriai iszlamista terrorista sejt támadást tervez – tette hozzá.

Az államtitkár kiemelte:

templomok bezárásáról, valamint a turisták által kedvelt helyek kiürítéséről nincs szó, a lakosságnak sem tettek közzé figyelmeztetést.

Forrás: MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
vajon ki futtatja ,pénzeli ezeket a genya terroristákat? - kiknek éri meg ha európában zürzavar van? -lenne pár ötletem...
csak úgy....
@Horizont: a hír igaz! a bécsi rendörség kapott egy tippet!
csak úgy....
@KisTehen: ne kend másokra a hibbant térdeplös bandád! :) -még "puska" is van náluk, az nélkül még imádkozni is süsük!
gina
@KisTehen: Te szemét neked kell az urad a zsiros cigány elé térdelni te fogatlan állat,, ne felejtsd el, szektahivö hahahahha
csak úgy....
@KisTehen: 1 Euro entspricht -398,47 Forint / issoráz dübörögtök!
Nyírfa
@csak úgy...: 18,20

Telefonos segítséget kérek: ez mi?
csak úgy....
@Nyírfa: a 444. en találtam a fotót, valami imakör ! :) cukik, ugye!?
csak úgy....
@Nyírfa: ez miatt a fotó miatt a fiatal 0rbán lerúgná a mostani 0rbán fejét!
Nyírfa
@csak úgy...: 19.24

:)))) El vagyok képedve! Azt hiszi - hiszik -, ha több helyen, több módon csinálnak úgy, mintha alázatos gyermekei lennének a Teremtőnek, akkor ezzel benyalnak valamelyik Istennek? Vagy inkább egyháznak?
Komolyan mondom, ez annyira mulatságos, hogy kivetítőn kéne a Kossuth téren mutogatni: a fasiszta magyar kormány buzgolkodásai ima gyanánt, jogállamiság helyett. Hadd szakadjanak a turisták is, és vigyék hírét, megcselekedték a magyarok, amit megkövetelt az erkölcstelenségük.
Nyírfa
@csak úgy...: 19.28

Ja. Ahogy az apucitól tanulta.
Terminátor
@Nyírfa: A bigott híveket nagyon jól manipulálja O1G!
A "csuhások térdre" után kicsit fordult a dolog. Fidesznyikek a hatalom megtartása miatt letérdelni, és ontani a pénzt az egyházaknak! Ez O1G parancsa!
Nyírfa
@Terminátor: Szeretné azt hinni, hogy ő Cipolla a Mario és a Varázslóból. Meg Napóleon. Meg Claudius, az Isten. Pedig csak Orbán Viktor.
Clavigo
Vazzzze... Ez a negyed osztályú sporthírek -beolvasó senki,,,,(!) szólítja fel a Bécsben élő magyarokat ..:)
Nyírfa
@simmering73: Köszi. Ezt Vogronics András odatette. Már értem a képet, és egy hasonlat is az eszembe jutott: amilyen pályára lépett Hitler a fajvédelmi programjával, lényegét illetően Orbán is ezen a pályán mozog. Más időben, más körülmények között, de érezhető a náci ideológia. Sokan mondják, hogy Orbán nem fasiszta, vigyázzunk ezekkel a címkékkel, elégedjünk meg azzal, hogy szimplán maffiaállamot épít. De, szerintem ennél többről van szó, és ez a több Orbán személyiségéből adódik.
Aki ennyire akarja a hatalmat, az , mint a pióca rátapad , és bármire képes, hogy ne kelljen elengednie. Ha pusztítani kell érte, pusztít, ha hazugsággal tud megkapaszkodni, hát hazudik, de enélkül nem létezhet.
Ennek tudatában kell kezelnünk őt is, és ezt a társadalmi állapotot is.
ómió
Figyelemfelhívás "muszlim toleranciára"!?
szegfue
Azért az furcsa, hogy az osztrák rendőrség "...lakosságnak sem tettek közzé figyelmeztetést..", de a mi külügyünk figyelmezteti az ottani magyarokat. Csak tájékoztatásul: Bécs lakossága közel 2 millió, egész Ausztriában pedig kb. 94 ezer magyar él. Micsoda "gondoskodó" a mi kormányunk?:((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.