Pankotai Lili üzent a hatalomnak március 15-én, a Civil sugárút záróeseményén. Pankotai Lili az a pécsi diáklány, akinek a közoktatás helyzete miatt tartott tüntetéseken való részvétele miatt kellett iskolát váltania. A diák slam verset adott elő, belefonva a Szózatot és József Attilát, Sintér Sándornak szólítva Pintér belügyminisztert. 

Kemény szavakkal üzentek az Orbán-kormánynak: "Ti még a Sátánnak is túl férgek vagytok, mert a Sátán bátran vállalja magát, de ti hívőként lettetek hitetlenek"

Fotó: RTL

A Civil sugárút záróeseményére, a Szabadságmenetre érkezőket beszédek várták a Hősök terén. Az egyik felszólaló Pankotai Lili volt, akitől az október 23-i oktatási tüntetésen elmondott beszéde után határolódott el akkori iskolája, a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium. Pankotai körül végül olyan lett a légkör, hogy elhagyta a pécsi iskolát, és az AKG diákja lett. Februárban azt mondta, hogy történtek ellenére sem változtatna a nagy port kavaró beszédén, mert a gondolatai és érzései nem változnak meg csak azért, mert ellehetetleníthetik.

Rátapintottál, hogy könnyű pénz a magyar. Az vagy ám, hazám. És lehet, hogy megbuktam kémiából, de legalább nem emberségből. És tudod, 3 évig magyar-tesi szakos tanár szerettem volna lenni. Hogy miért nem leszek az, azt ma már mindenki érti. Lehettem volna oktató, nem ily pesti szegénylegény, de nem lettem, mert Pécsen ellehetetlenített a gimi fura ura

- mondta Lili beszédében a 444.hu beszámolója szerint.

Hozzátette:

Ön, amíg a rendszer értetek él, és nem a népért, nem lát új tanárt a féltekén. Ha örül, Orbán Viktor úr, hogy költünk nem nyelvtant tanul, sekély e kéj, én egész népemet fogom nem középiskolás fokon, taní- tani. És ahogy Gege mondaná, bocsi, hogy nem feküdtem le nektek, mert amúgy is utálok fölkelni, én betörtem tiszta szívvel, azt mocskos aggyal jöttem ki, mert a szervilizmus ma már népbetegség, és így lettél magzatod miatt magzatod hamvedre

A végére pedig egészen felkeményedett a slam:

De ti, ki hirdetitek megállás nélkül, hogy minket védtek, csak hogy kortárst is idézzek: Miért cseszitek szét az országomat? Miért rúgjátok hasba az ápolót? Miért ültetik szamárpadba a tanárokat? Miért szarjátok szájba az álmodót és a főnökök, kik úgy választanak vezetőket, hogy kimennek a legközelebbi álkereszthez és megnézik, kinek a térde véresebb? Mindenki döntse el maga, ki. mi miatt és kinek térdepel

De ti még a Sátánnak is túl férgek vagytok, mert a Sátán bátran vállalja magát, de ti hívőként lettetek hitetlenek. És te miért fosztod ki az országot? Mikor kifosztod az országot, mi ezt ölbe tett kézzel nézzük? Ugye nem gondolod, elvtárs? És te, aki ezt végignézed, kinek drágább rongy élete, mint a haza becsülete. Évezredes az ing mit a legtöbb magyar most sem húz fel.

Öltsd hát magadra végre történelmünk mocskát, és valld be végre, hogy nekünk mindig, mindig kellett ez a balsors. Minket mindig tépett. Mert ugyebár csak a húgy- és szarszagban érezzük magunkat igazán otthon, De a legvégén, mikor generációm útlevéllel kezében lassan országunk peremének legszélén, azaz most, tedd fel a kérdést:

Hazádnak, rendületlenül igaz híve voltál-e ó, magyar?"

Forrás: 444.hu

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
aggy a pofájukra kislyány , megérdemlik a bunkók akik a ti jövötökkel játszadoznak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Lili, József Attila aktualizálása botrányos lett, ezen az alapon nem is bánom, ha nem leszel tanár.
A többi rendben.
Csizmás Kond
...sátán...ez a kiscsajt beszervezték valami sátánista izébe...
csak úgy....
aggy a pofájukra kislyány , megérdemlik a bunkók akik a ti jövötökkel játszadoznak!
verőce21
Nagy a baj...! Lilike letette a Fideszt hitetlennek...!
Aki Én
@KisTehen: @Maccska: @NKF: Mit hörögtök húgyagyúak? Ez a kiscsaj egyedül többet ér, értelmesebb, reálisabb, mint ti együtt.
drrotf
Egy biztos, hogy nem szolga lelkű magyar!
csak úgy....
persze a fidesz prolikat nem zavarja a bayer zsolti mosdatlan pofája! :)
nekik csak lili van a bögyükben, mert fiatal kora ellenére értelmesebb mint ök!
drrotf
@KisTehen: Ha kirúgták, akkor persze hogy elhagyta az iskolát, nincs ebben semmi különös.De ez az állítás sem biztos hogy igaz, mert én azt olvastam, hogy az iskola tanári kara egyhangúlag úgy nyilatkozott hogy ezt a diákot nem hajlandók tanítani!Gondolom, itt a felügyelet eltekintett attól hogy az iskola tanárai nem válogathatnak abban kit akarnak tanítani és kit nem!Ha nem rúgják ki és úgy hagyta volna ott az iskolát, akkor is azt mondanám, hogy nem sikerült ezt a félig felnőtt ember az iskolának megtörni.Biztos emlékszel József Attilára , akit Szegeden , eltanácsolt az egyetem fura ura!Ezt egy hasonló eset.
Nyírfa
@KisTehen: 09.35

Nem állom meg, hogy ne gratuláljak ehhez a logikai következetetéshez! :D
csak úgy....
@Nyírfa: boci a fideszes erölködés nagymester! :)
Nyírfa
@csak úgy...: 09.57

Ráadásul ismétlő puska. Vagy sorozatlövő? Nem értek hozzá.
gina
Ez a kislány okosabb és értelemsebb mint az egész aljas fidesz szekta és a mocskos maffia kormány Hajrá igy tovább...
csak úgy....
@Nyírfa: mikor volt követelmény a szókincs és értelem fideszéknél?
nekik csak az a feladatuk,hogy lökjék a betanult süketet!
Nyírfa
@csak úgy...: 10.14

És még csak nem is tiszteljük őket ezért. Hol élünk mi?
csak úgy....
@Nyírfa: sokat kéne azon gondolkodnom, hogy a fideszbe ki lenne aki tisztelhetö...
talán a szájer,hogy lemert mászni azon a rozoga csatornán,de csak azért!
Nyírfa
@csak úgy...: 10.24

Jó példa! :) Azért nem követendő! :)
vacsi
Ahogy a régi mondás szól: "Aki mondja, magára gondolja"! Igen, Lilike!
sunoge
Ajaj, NER elvtársak. Szánalmas fajtátokat megeszi a jövő és az ifjúság. C'est la vie!
simmering73
@KisTehen: Dadogsz az izgalomtól ökör. HAHAHA
Clavigo
@Shikari: Ha már " útszéli qrváról " pofázol,,,,@ nyád hogy van, bozgor ?.
csak úgy....
@Shikari: mint a lányaid, tibim? nálatok az egész família útszéli! :)
Nyírfa
A neonácik hetykén tárják ki szellemiségük minden ablakát, hogy megszemléljük annak sokszínűségét, s mi nézünk, nézünk, de nem látunk semmit a sötétségen kívül. Elővesszük a lámpáinkat, bevilágítunk az ablakokon, de nincs ott semmi, csak feneketlen, kongó üresség,
ómió
Pankotai Trágárka "üzent"!? És kocsisnak beállt már a mínuszos IQ-jával, vagy jobban fizet a tetvesbolsi státusz!?
Toller Béla
Valakinek komolyan foglalkoznia kellene a Lilivel ! Nagyon okos, ézékeny, de moderálatlan. Ha tanári ambíciói is vannak, akkor pláne foglalkoznia kellene evele. Az AKG-ben ezt nem látják ? A slam poetry-nerk is van geometriája, képrendje, nyelvi konzekvenciája !
jancsipapa
@Maccska: Rövid "tündöklés "lesz ez . Mint a másik trágárkodó lányé is lett .Aztán mehet Rómába ...(ez is)
jáger laszló
Ettől a fidex még nem zakkan +
Hozzá van szokva az ilyen üdvözletekhez!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
@m73: Dugd már meg a bárcáskurva anyádat, bolsiék szarkupaca! Ne csak kerülgesd!
terlasz
@Csizmás Kond: "sátán...ez a kiscsajt"
Úgy tűnik, hogy sátánt csak sátán tud legyőzni. Elvégzi a munkáját, majd visszaváltozik angyallá, miközben a pokol kapujában mosolyogva integet Orbánnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.