De lehet, hogy ez csak egy tévedés Orbán Viktor részéről, hiszen a NO GENDER-felfogás nem tartozik éppen a sajátjai közé.

Orbán Viktor üzenete botrányosan félresiklott: a miniszterelnök a gendersemlegességet hirdeti

Orbán Viktor jelenleg épp Brüsszelben van, ahol uniós csúcs zajlik. A miniszterelnök a Facebook-oldalát már teleszórta kontenttel, de a Twitter sem maradhatott ki, ahol az alábbi, erősen kérdéses és zavaros posztot osztotta meg:

A három kijelentésből a NO WAR! a leginkább érthető, hiszen nem csoda, hogy a magyar miniszterelnök is mihamarabb véget vetne a háborúnak. (Bár ehhez itt lenne az ideje, hogy befejezzük az Oroszország és az EU között folytatott kockázatos hintapolitikát.)

A NO MIGRATION! már felvet némi kérdést, hiszen nem teljesen érthető, hogy Orbán itt mire gondol. A mondat arra utal, hogy összességében legyen vége a migrációnak – azaz senki ne jöjjön Magyarországra és innen se menjen el senki. Ám az eddigi kommunikációja alapján a kormányfő inkább arra gondolhat, hogy a migránsokat állítsuk meg a határnál, hogy illegálisan senki ne jöhessen be az országba. Ez utóbbi esetben tehát egyszerűen hibás a mondat.

A leginkább felzaklató üzenet mégis a NO GENDER!, amivel Orbán mintha arra utalna, hogy szüntessük meg a társadalmi nemeket – nagyon leegyszerűsítve a nőkkel és a férfiakkal szemben támasztott általános, megbélyegző társadalmi elvárásokat. Ez erősen szembemegy a kormány eddigi kijelentéseivel, ezért már alig várjuk, a miniszterelnök hogyan javítja a bakit, ha egyáltalán javítja. 

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Ne "genderezzetek", efftársak! Anélkül is megvan a bajotok!
Nessy
@Nyírfa: Azért a XXI. században, nem érteni egy olyan fogalmat, ami egyidős az emberrel. szomorú. Ősközösség: a férfiak vadásztak, anők gyűjtögettek, őrizték a tüzet a barlangban, és nevelték a gyerekeket! majd a megfelelő korban a fiuk vadászni tanultak az apjuktól, a lányok a női szerepet az anyjuktól.Csak akkoriban még nem nevezték se gendernek, se más egyébnek!
Nyírfa
@Nessy: 13.40

Nekik a gender nemváltó műtét, homoszexualitás pedofíliával fűszerezve.
És akkor kezdjünk beszélni a genomról. :)

Ahogy növekszik , terjed a butaság köreinkben, úgy van kedvem egyre inkább gúnyolódni.
Nessy
Tragédia, nézd komédiának, és szórakoztatni fog legott ! Mondá Lucifer Ádámnak.
Galway
Hát ijjjjen ez! Akinek nem mén a zángol, az ne próbákozzik, mer' csak a zégés lesz a vége!
Nanya
Vannak opciók. Bizonyára sokan tudjátok ,de csak elmondom egy mondatban.
- 1672 ben a holland tömeg a hágai börtön közelében elfogta a nép elárulásával vádolt de Witte miniszterelnököt,lábbal felakasztották,megnyúzták,testrészeit széthordták és megették !
Hát ,hogy is mondjam...rühellem a zsíros cigányhúst.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.