Végleg törölte a YouTube a PestiSrácok csatornáját – írta meg először a Media1.

Megszívatták a fideszes lapot, itt a válasz: "Kedves YouTube, a k**va anyádat!"
Fotó: Facebook/Dezse Balázs

Az indoklás szerint a kormánypárti csatorna súlyosan és folyamatosan megszegte a YouTube közösségi alapelveit, majd többszöri figyelmeztetés után a videómegosztó törölte a Pesti Srácok oldalát.

A Google állásfoglalása szerint a PestiSrácok szerződést szegett, amikor a néhány évvel ezelőtti pedofilvideós eset után újra beregisztrált a felületre, ahonnan akkor végleges kitiltást kapott – idézi a Media1 a vállalat közleményét.

A Pesti Srácok részéről figyelemreméltó Dezse Balázs reakciója, aki úgy fest, Bayer Zsolt magaslatait igyekszik ostromolni:

KEDVES YOUTUBE, A KURVA ANYÁDAT!

Mélységes csalódottsággal vettük tudomásul, hogy a YouTube ismét, ezúttal is indoklás nélkül törölte a csatornánkat, csütörtökön 18 óra 13 perckor. Az egészet. Megint. Nyilván nem véletlen, hogy épp a PestiSrácokat ítélik olyan veszélyesnek, hogy végképp igyekeznek eltörölni tartalmainkat. Mi tudjuk, hogy valamit jól csinálunk.

Ami még izgalmas, hogy a cég saját szabályait is megszegve törölte a csatornánkat, ugyanis elvileg megvannak annak a civilizált, demokratikus és szerződésben is garantált feltételei, hogy a tartalmakat hogyan lehet a „közösségi elvekhez” idomítani. De nyilván nem ez volt a cél, hanem az, hogy csendben legyünk.

Amúgy meg, nem leszünk

- írja Facebook-oldalán Dezse, a követőket pedig azzal nyugtatja, hogy az összes videójukat megtalálják a honlapon is.

Forrás: Facebook, Media1

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nagyon helyes. Eleg ha otthon hulyitik a magyarokat a prosti sracok, nem kell azt nemzetkozi szinten is hagyni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: A You Tube nevű bolsi kanászkürt "indoklása", ami napokat váratott magára, lenne az "efftársi szentírásotok"!? Túl sokat kellett gondolkodniuk, hogy "indokként" valami mocskos hazugságcsokrot összelapátolhassanak! Méghozzá olyat, amit, ha a hozzájuk hasonló bolsi kanászkürtök "követnek el", akkor, meg se említenek! Ezek vagytok ti: hatalmas vörös szarkupacok, a visszatérő sirámaitokkal, a"sajtószabadságotokkal" meg a "szólásszabadságotokkal" együtt!
Aki Én
@ómió: ...tényleg nem tudsz értelmezni összetett mondatokat. Te leragadtál a kb 8 szóból álló szinteden.
Buta, beteg ember vagy :(
Aki Én
@ómió: ...egyébként meg mi a faszt kerestek a A You Tube nevű bolsi kanászkürtön?
ómió
@Aki Én: A valósággal találkozva mindig ilyen "meghökkent" vagy, hogy csak a "buta beteg ember" egód másrahazudási kísérletéig "fussa"!? Amúgy, a You Tube-ra már kiírtátok, hogy "csak bolsiknak"!? Szólj már az efftársaidnak! Az ilyen "kellemetlenség" mindjárt elmaradhatna!
Nanya
@Toller Béla: Figyeled ezt a félcédulás csikarit? Egy egyszerű mondatot se képes értelmezni !
Tanár ,háromdiplomás !+!!+ !!!
A BAROM !
Horizont
Ez a baj minden fideszessel az élükön a hordóhasúval. Fel nem tudják fogni azzal a mogyorónyi agyukkal, hogy a szabályokat be KELL tartani. Mindenkinek. Nekik is. De ők azt hiszik rájuk semmi nem vonatkozik, mindenki felett állnak. Hát nem. Ez van az Európai Unióban, a NATO-ban a környező országokban és itthon is. Na ez az ingyenélő mocskos szájú banda így járt. Lerázták a többszöri figyelmeztetést is. Most rájuk is szartak. Ez van fiúk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.