A Gazdasági Versenyhivatal elnökének javaslatára online árfigyelő adatbázist hoz létre a Gazdaságfejlesztési Minisztérium (GFM). 

Csodafegyverre bukkant Nagy Márton, vagy csak simán nem ismeri az árgépet?

Feltalálta a spanyolviaszt. Forrás: MCC

A feladatra egyből közös munkacsoport is alakult, a GFM gazdaságfejlesztésért és nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős államtitkárának koordinálásával – írja az mfor.

A fogyasztói árak összehasonlíthatósága fokozza a versenyt, ami hosszú távon is mérséklő hatással lehet az árakra, erősítheti a vásárlói tudatosságot. Ezt figyelembe véve

a munkacsoport és az online árfigyelő szolgáltatás célja, hogy a lakosság számára elérhetővé váljon egy olyan adatbázis, mely lehetővé teszi a fogyasztói árak alakulásának átlátható módon történő összehasonlítását, valamint megakadályozza a túlárazást, egyúttal fokozza a piaci versenyt is a hazai kiskereskedelmi szektorban.

Az árfigyelés a tervek szerint első körben a kiskereskedelmi szektorban megjelenő élelmiszer-típusokra fog összpontosítani. A felek közös célja, hogy lehetőleg az év második negyedévének végére működjön az elektronikus árfigyelő-rendszer. Ezzel újabb elemmel bővülhet a kormány infláció elleni 20 elemből álló intézkedéscsomagja.

Forrás: mfor
Fotó: MCC

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@ómió: Te is ilyen hájfejű vagy, mint a bolsi imádottjaid?
Szád szélét is nyalogatod, elmebeteg bolsi?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Visszaestél, bolsiék elmebetege!? Már megint nem ismered fel az efftársaidat, a magadéit, gyagyás!?
Már Internacionálé-éneklés közben se!? Akkor, nincs más: igényelj magadnak új donor kutyaagyat - tudod: az mindig felismeri az övéit! Addig is, szedáltasd magadat ott az elmeosztályon! Addig se teszel kárt semmiben!
Aki Én
@ómió: Már a suttyó bolsiságodat is másra hazudnád, bolsiék elmebetege!?
igényelj magadnak új donor birkaagyat. Addig is, szedáltasd magadat ott az elmeosztályon!
csipetke
@Nessy: 09:41 De orbán nem vetemedik olyasmire,hogy elhallgattatják,akik nem értenek velük egyet. Nem elhallgattatják, hanem manapság kirúgják. Kiváncsi lennék,hogy Fürjes magától mondott le,vagy szóltak neki,hogy le kéne mondania. Vagy az van,amit írtál, otthagyja a kondát,hogy ne nézzék hülyének.
ómió
@Aki Én: Már a lopóbolsi "vénád" is előjött, bolsiék fajkreténje, ott az elmeosztályon!? Kevesli a tetvesbolsi egód másrahazudási kapacitását? Szóval, már Intternacionálé-éneklés közben se vagy képes az efftársaid, a magadéi felismerésére!? Akkor, az új donor kutyaagyat magadnak igényeld, bolsiék elmebetege, ne másnak ajánld! Agymaradékodnak már ennyi is "magas"!?
Aki Én
@ómió: Lassan megújulhatnál, te elmebeteg kotorék.
ómió
@Aki Én: Ha elmebeteg kotorékot látnál, abból a "szétszórt" fajtából, bolsiék szarkupaca, nézz a tükörbe! Ott lesz az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.