Miskolcon sikerült négy fiatalnak kiflibe csukni egy régebbi autót, a baleset után meglehetősen gyorsan távoztak a helyszínről. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.

Az rtl.hu cikke szerint egy térfigyelő kamerának sikerült rögzítenie még március 30-án, ahogy Miskolcon egy utcában egy piros színű, régebbi autó nagy sebességgel halad, majd egy fékezést követően egy kereszteződésben álló villanyoszlopnak csapódik a vezető felőli oldalával. 

Úgy odacsapta az autót a villanyoszlopnak, hogy meghajlott a kocsi – videó

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A kocsiból eztán négyen másztak elő, a felvételen úgy látható, hogy sérülések nélkül megúszta a négy fiatal a kalandot, ám meglehetősen sietősen távoztak a helyszínről. 

A baleset pillanatában egy másik autós is volt az utcában, ő vissza is tolatott a fiúkhoz, és valamit beszélt velük. 

A cikk szerint a kocsiról és a balesetről a rendőrség későbbre ígért tájékoztatást. Az utcában lakók viszont többször kérték már az önkormányzatot, hogy tegyenek valamit, mert az utcában sokszor száguldoznak az autósok.

Forrás: rtl.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Jól láthatóan ezeknek is "víribe" volt a vezetés! Gondolom jogosítvány nuku! Biztosítás nuku! Stb. stb. Viki rejtettjei!
tothjani
Nálunk is volt pár éve egy hasonló baleset a szabályosan 50-el közlekedő autó, műszaki hiba következtében felpattant az útról, és a másik oldalon lévő fém villanyoszlopnak csapódott úgy 3 méteres magasságban.
Az ketté is vágta az autót, ... és a két fiatalt is akik benne ültek. :(
Kapanyél
Gondolom nem lopott autó volt, hogy lazán ott hagyták! Népszokás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.