A közösségi médiában terjedő információk szerint légiriadót rendeltek el szerte Ukrajnában, miután Belaruszban fölszálltak MiG–31K orosz vadászgépek.

Riadókészültség Ukrajnában: Fölszálltak a nukleáris Kinzsal rakétákkal felszerelhető MiG–31-esek
Kép: YouTube

A Portfólió cikke szerint a MiG–31-esek nukleáris töltet hordozására is képes Kinzsal hiperszonikus rakétákkal is rendelkezhetnek, amelyek egész Ukrajna területét elérhetik.

Ukrán Telegram-csatornák szerint nincs veszélyben Odessza, közben a MiG-31 köröznek.

Ne hagyja figyelmen kívül a légiriadót.

- írták.

MiG–31-es negyedik generációs, kétüléses, két hajtóműves, nehéz elfogó vadászrepülőgép, melyet a MiG–25-ből a Szovjetunióban fejlesztettek ki, elsősorban a gyér repülőtér-hálózattal rendelkező szibériai és távol-keleti területek védelmére.

A Kindzsal rakéták ugyan csak limitált mennyiségben állnak Oroszország rendelkezésére, épp ahogy a kilövéséhez szükséges, módosított MiG–31 sem repked végtelen szám az égen.

Forrás: Portfolio

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 13:12
Itt vagy te például az oroszokat szopó prosti shikari.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@Shikari: április 4., 13:19
Milyen hungarofób amikor te nyalod az oroszok seggét reggel,délben,este,amikor fent vagy,meg amikor alszol.Te árulod el a magyarokat a ruszki csicskaságoddal,te bohóc.
bence
@Németh István: Mielőtt még agyvérzést kapsz , a múltba és a jelenbe is a hozzád hasonlók éltek jól ! A sósavas , vitriolos elegyet ajánlom neked ! Amikor aljas , szemét , korrupt , diktátor bandáról beszélsz , akkor pergesd le az agyadban az elmúlt 13 évet és rájössz , hogy a bitófa kiknek való !
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 15:11
Kussolj te faszszopó,az oroszok, a kinaiak,meg náci fidesze cumibajnoka.
tudod demke,te koszos romány.
bence
@Németh István: ! A legnagyobb kommunista a vezéred ! utána már csak te maradsz ! Általuk maradtatok életben ! De minek ?!
Németh István
@bence: a te kommunista fajtádnak köszönhetjük azt a tapasztalati túltöltöttséget, hogy megismerhettük a diktatúra adottságait, professzorai lettünk annak népbutító hatásainak, élvezhetjük mindannak előnyét a mai napig! A most ránktelepedő diktatúra borzalmasabb elnyomást éhinséget, nyomort fog hozni, mi több állandó retegést minden idegentől >>jobb ha magadhoz nyúlsz és azzal foglalkozol amihez értesz és a politikai látóképességedet egy fostos tehén seggre irányítod!
A @kulabombaafityiszre: a nevéveben benne vagyon > kula bomba; hát pont annyit is ér! Valójában egy hülye!
A lényeg > az usa-nató armada takarodjon Európából és az Eu vezetése, bitófára >> aszalódni!
bence
@Németh István: ! Náladnál bugrisabb , hazug , mocskolódó lényt keveset hordott még föld a hátán ! Egy szinten mozogsz kenyéradó gazdáddal ! Abba szartok amiből ettetek ! Mocskos belűek vagytok ! Saját magatokat tagadjátok meg !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.