A fővárosi II. kerület vezetése nemrég vizsgáltatta ki egy önkormányzati cég gazdálkodását, amelyet a korábbi vezetés azért hozott létre, hogy gyerekek sportolását és szabadidőtevékenységét segítse. Luxusutak és luxusórák kifizetését találták, drága tévéket és telefonokat, amelyeket használhatatlan állapotban adtak vissza. Az önkormányzati cég korábbi vezetőjének ügyvédje azt közölte: Becsey Péter elvárható gondossággal dolgozott. A Sport Kft. számláját terhelő további kiadások a jelentés szerint: Nem sokkal a cég alapítása után egy athéni szobáért 1 millió 66 ezer forintot fizettek; 2019-ben 833 ezer forintot fordítottak a berlini Ritz Carlton Hotel deluxe lakosztályára; Egy manhattani szállodában 1,2 millió forintot hagytak ott; 1,4 millió ment bulgáriai hotelszámlára és limuzinszolgáltatásra; Barcelonában 1,1 milliót költöttek repülőjegyre, 2 milliót szállodára és fejenként (öten utaztak) 75 ezret a Barcelona-Valencia futballmeccsre; A Forma-1 monacói nagydíjára 764 ezer...

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ezek aztán tudnak élni a pénzünkből. Kár, hogy főleg visszaélni.
drrotf
Mennyit kellet volna költeni hogy a bűnüldöző hatáság azt állapítsa meg, hogy gondatlanul, nem a jó gazda gondosságával költötték el a pénz az urrrrak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.