Szerdán reggel harmadszorra is kordont bontott a Momentum és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Orbán Viktor munkahelye, a Karmelita kolostorból átépített Miniszterelnöki Hivatal előtt.

A gyáván sunnyogó Orbánból csinált megint viccet Hadházy Ákos
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

Nagy volt a rendőri készültség, kormányülés van az épületben. Orbán Viktor ügyesen kikerülte a kordonbontókat, és egy hátsó bejáraton ment be a Karmelitába. Később üzent is bentről a kormányfő. A korán érkező Semjén azonban belefutott a momentumosokba, és be is szólt nekik és Hadházynak, amiről korábbi cikkünkben bővebben is írtunk.

Orbán tizenhat év után is a kordonbontás szereplője volt, csak most a másik oldalon – írta a közösségi oldalán Hadházy Ákos. 

Ma reggel a lebontott kordonokat látva gyáván, a néhány újságírótól és képviselőtől félve , Novák Katalin kertjén keresztül, a hátsó bejáraton keresztül sunnyogott be a hivatalába. Hogy aztán gyáván pár képviselőtől és újságírótól félve utasítást adjon a törvénytelen rendőri fellépésre.

- fejtette ki.

Ahogy arról már beszámoltunk, a leláncolt és lelakatolt kordonok elé „Különleges jogrend=fideszes jogrend”, „Fideszes jogrendben nincs jogbiztonság” és „Különleges jogrendben csökken a nyugdíjak reálértéke” feliratú táblákat helyeztek el a momentumosok. Készenléti rendőrök is érkeztek a Karmelitához és sorfalba álltak.

A 444 tudósítója szerint a rendőrök igazoltattak mindenkit, politikusokat és újságírókat egyaránt. Orbán Viktor és Orbán Balázs után Varga Judit is a Sándor-palotán keresztül jutott be a Karmelitába, erről Hadházy videót is készített.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy az egykori Várszínház elé felhúzott kordon – amelyet szerdán harmadik alkalommal is elbontottunk – milyen célokat szolgál, mint a miniszterelnök és Varga Judit miniszter asszony magatartása. Egyikük sem vállalta a kockázatot, hogy szembe kelljen nézni ellenzéki képviselőkkel vagy a sajtó munkatársaival. Előbb a miniszterelnök, majd a miniszter asszony is a szomszédos Sándor-palota felől, a hátsó bejáraton surrant be a kormányfő hivatalába. Bátor emberek, mondhatom!

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: @Shikari: a két bors ökröcske! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fenyöfa58
@Maccska: NEKED ELÁRULOM ,! PANZIOKAT ÉPITETTŰNK TE IGEN HŰLYE AGYHALOTT!!!
Fenyöfa58
@KisTehen: IGAZAD VAN !!!AZ A NEMZETHY ORBÁN FOSODA!!! TE TÉNYLEG EGY ÜGYELETES VEZÉR ÖKÖR VAGY !!!
Fenyöfa58
@Maccska: @KisTehen: LEG KÖZELEBB KÉRDEZZÉTEK ROGGYANT TÓNI FŐNŐKŐTEK ,HA VALAMI HOMÁLYOS !!!A VŐM MOST IS 15 EUR/ORABÉRÉRT DOLGOZIK EGY RAKTÁRBA!!! VAN MÉG KÉRDÉS IGEN HŰLYÉK !!???
surdilloFUJT
@csak úgy...: ,,,,hozzá még a macska!igazi agyament,szellemi toprongyai a fidessnek!!!A három nem ér annyit amit egy egér kipszkít!!!
vacsi
Nem inkább magából csinált viccet? Az a kis karcolás az arcán...
ómió
@Fenyöfa58: Üdvözöllek, agyhalott efftárs! De ne izgulj! Nem utánozlak le!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.