Családi összefogással készült a sonka az Orbán-háznál.

A vasárnap reggeli, a sonka főzését mutató fotó után egy videó is érkezett a miniszterelnök udvari  konyhájából - vette észre az atv.hu.

Unokáit is befogta a sonkafőzésbe Orbán – videó

Fotó: facebook.com/Orbán Viktor/videórészlet

A "Sonkamesterek" címmel posztolt felvételen az látható, hogy a kormányfő két unokáját – Johanna és Fülöp – is befogja a sonkafőzésbe: Fülöp a tűzre tesz fát, majd később borsot és babérlevelet szór a vízbe, Johanna pedig a fokhagymát pucolja meg nagyapja utasítására. 

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@CsipkeRózsa: 14:17 tegnap Nekem is az szúrt szemet. Nemtom orbán kitől látta ezt,hogy a lábat a sonkán hagyta,de ha a nagyanyám ezt látta volna tőlem,adott volna a moslékkeverő fával a pofámra...
ómió
@hit and run: Az "okosság, Büdösbogár", belőled a seggedből dől - azzal együtt, ami a lényeged!
hit and run
@ómió: Te tőled minden káromlás nyereség, Bede!
ómió
@hit and run: "Büdösbogár", hol vízionáltál itt káromlást!?
simmering73
"Egészen döbbenetes, amit a múlt hét végén, erre a hétre átnyúlóan a nertársak és a nertársnők össznemzetiegyüttműködésileg előadtak, illetve közpénzmilliókban mérve elégettek a közösségi média tátott szájú, többnyire rózsás, cicás és egyéb giccses-cuki profilképpel rendelkező, önálló gondolatok megfogalmazásra esélytelen és képtelen, mégis minden poszt alatt ömlengve megnyilvánuló fogyasztói számára Jézus Krisztus keresztre feszítése és feltámadása keresztény ünnepén. Mi tagadás, a fal adta a másikat a Megafontól a NER táplálékláncának csúcsragadozójáig. A képlet most is ugyanaz volt: ahogy a nagyember stábja kiposztolt valamit, a többi elkezdett ömlengeni alatta, és osztották a végtelenségig vagy a zabálékot vagy valami keresztény bölcseletet, amihez nekik életvitelszerűen semmi közük."
kolozsvaros.com/2023/04/11/nagyfater-elszabadult/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.