Nyomnunk kell, hogy Paks2 a mindenfajta nehézségek ellenére is minél előbb megépüljön, mert minél előbb megépülnek az új blokkok, annál előbb leszünk védettek a nemzetközi energiapiac teljesen eszement ármozgásaitól - írta Szijjártó Péter külügyminiszter közösségi oldalán.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@KisTehen: európa köszöni jól van..és ti..?...lassan elfogy a pénz, unió meg nem ad,majd hátradőlnek és röhögve nézik ahogy ölitek egymást...és még szerencsétek is van a libsikkel, ha nem ők vezetnék a civilizált világot, már rég megszáradtatok volna a kötélen...egy radikálisabb vezetés kb 4 nap alatt lenullázná magyarországot...
simmering73
A nagy nyomásnak beszarás lesz a vége szúnyogcsődőr. Tőletek kéne megszabadulni, hogy vége legyen az eszement ármozgásoknak.
Pálinkás Pál
@KisTehen: azért vannak, mert ott emberek élnek, nálunk meg birkanyáj...
Nessy
@KisTehen: Ne zavarja a lelki békéjét, hogy a franciák azért tüntetnek, ami nálunk természetes! Az Macron egyszemélyes, egyeztetés, és a parlament nélkül elfogadott nyugdíj korhatár 2 éves emelése miatt! Nálunk mióta is van rendeleti kormányzás??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.