Itt volna az ideje, hogy diszkrimináció miatt a magyar családok bepereljék a magyar államot. Nem másról van szó, mint arról, hogy Magyarország látványosan különbséget tesz a magyar nappali tagozaton tanuló magyar állapolgárok között aszerint hogy a hallgató magyarországi vagy határon túli lakcímmel rendelkezik.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Pálinkás Pál: A Ficsak nevü gittegylet vezetője biztos erősen egyetért! Nálunk a fiatal családoknak nincs semmi problémájuk. A nagy családoknak sem! Halott nagypapa levél szavazatáér is semmi nem drága!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
lassan romániában jobban megéri magyar cigánynak lenni,mint magyarországon gyereknek! -de gondolom, ebböl a pézböl is tudnak törvényesen lopni..
Macskaszem
Rohadt tetű banda, az ideszületett magyar gyereknek meg már tanára sem lesz, azért nem kell neki oktatási támogatás? Ha tanulni akar, szülessen gazdag családba, mert csóró gyerek csak szolga lehet a nagyságos uraknál?
szegfue
@KisTehen: 15:51 Kár az ilyen megjegyzésért, illetve "kihegyezni" ezt a kérdést az ukránokra:(( Csak, hogy tudd: 211.246 a támogatott külhoni magyar gyermekek száma, ebből 22.000 ukrán, tehát a 10 %-a, a román gyerekek 140.000 vannak, ami 66 %.
Aztán meg ugy "elvileg"... talán nem az itthon élő gyerekeket kellene támogatni, pl. azért, hogy valahogy megállitsák a magyarság fogyását, vagy azért, mert 2008. óta u.annyi a támogatás? Netán kisebb mértékben, de emelnék az itt élőknek is? Szerinted ez igy rendben van?
CsipkeRózsa
A pénzt az itthoni adófizetők teremtik meg a kifizetésekhez! P

Pofátlan Orbán kormány, ill. Orbán, hiszen egyedül ő dönt mindenről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.