„A beteg az első” címmel országos kórházi vezetői értekezletet tartott április 13-án csütörtökön Pintér Sándor belügyminiszter a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. Az értekezleten részt vett 284 fő – közöttük az irányító vármegyei és városi kórházak főigazgatói

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Apfelbaum
„A beteg az első”...megint magukra és a tetves undorító szavazóikra tudnak csak gondolni ezek a beteg állatok
drrotf
Ezt Pintér Sanya bácsi mint orvos, vagy mint egészségügyi miniszter mondta miután félrészegre itta magát, mert egy kórházi látogatás után ezt mondták neki a betegek?Mi, az állami kórházban levők vagyunk akik mint a halába menők köszöntünk Téged Te bölcs miniszter!A gladiátorok is nem így, vagy hasonlóan köszöntötték Caesart?Valami hasonlót mondhattak , de nekik ez volt a sorsuk.A kórházi betegeknek meg az hogy szintén kövessék a gladiátorokat!P.Sanya bá'!Ha idáig nem tettél orvosi esküt, most már ne próbálkozz vele, mert neked már ez nem megy!Hagyd inkább a végzett orvosokra, és próbálj meg inkább úgy viselkedni, hogy sem az orvosok sem a betegek ne vegyenek észre!Ha ezt megcsinálod, elfelejtem régi pártos és olajos múltadat, és csendben majd mondok érted egy imát! Hagyd az orvosokra ,az egészségügyi szakmára , az egészségügy a gyógyítás ügyét, mert kuruzslóktól normális ember úgy sem fogad el tanácsot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.