Egy kétéves gyerek holtteste került elő Nyíregyházán egy autó csomagtartójából – érkezett a sokkoló hír szombat délelőtt.

Megrázó részletek derültek ki a csomagtartóból előkerült halott kisgyerekkel kapcsolatban

Az eset körülményeit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretein belül vizsgálja – közölték korábban.

A Tények friss fejleményekkel szolgált, a TV2 portálja értesülései szerint  a kisgyerek több napja halhatott meg, azt azonban nem tudni, történt-e bűncselekmény. A Tények szerint a gyerek alultáplált volt, a bejelentők nevelőszülei voltak, akikkel ott volt testvére, akin zúzódásos sérüléseket találtak. A járművet a rendőrkapitányságnál parkolták le.

Forrás: tenyek.hu

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Akik nem vizsgálták meg a nevelőszülők alkalmasságát, környezetét, és gyermeket, gyermekeket adtak a gondozásukba, azok ugyanúgy felelnek a tragédia bekövetkeztéért, mint az elkövetők, akik feltehetően maguk a nevelőszülők.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Emmersson71: és megengedő voltál az ötöddel a cigók kb 1 millióan vannak...tehéd durván tizede...de ha csak szinplán nézem, a börtönökben kb 80 % a cigó...erőszakos bűncselekményekben még nagyobb az arányuk-...
Emmersson71
@Horizont: Ezt honnan tudni? Vannak képek vagy videók?
Emmersson71
@Horizont: Azért apuban nem vagyok biztos, hogy nem rejtett erőforrás ;) Egy nő pedig simán "idomul".
Nyírfa
Itt a kedélyek nem nyugszanak, nyugodtan tekinthetnénk közvéleménykutatási oldalnak, csak nem a lakosság, hanem a Propeller merítéséből.
@Emmersson71: 09.28

" Más kérdés az okokat boncolgatni..." Kulcsfontosságú! Csakmint a valódi megoldásokra való törekvés. Nem a felszínen kapirgálni, nem kirakatot rendezni. Olyan cigányvezetőkkel való komoly párbeszédet, és azt követő munkát kell folytatni, akik nem a saját zsebükre dolgoznak, hanem elhivatott képviselői e társadalmi rétegnek.
Farkas Flórit elzavarni a fenébe , és behívni a kormányba Setét Jenőt.
Ezt vagy bármely érdemi lépést , biztos, hogy nem az Orbán-kormány fogja megtenni.

"
Emmersson71
@Nyírfa: Egy szóval sem mondtam, hogy nem fontos kérdés! Csak más.
Egy másik beszélgetés témája. Ami engem már nem érdekel. Nem érdekel, mert - nem csak az én - egész életemben azt láttam, hogy hiábavaló a segítség, hiába a felvilágosítás, büntetés..bármi - semmi sem változik. Én unom. Ma már csak a tényekre szorítkozom. Konstatálom, hogy jóval több a cigány bűnöző. Elfogadom. Nem akarom megoldani a problémát, már tenni sem akarok ellene.
Én nem ártok senkinek, de nem is segítek, csak akkor, ha nagyon muszáj.
Az ember belefásul, majd rájön, hogy rövid az élet ehhez :)

Pár éve találtuk ki, néha felemlegetjük...
- Az ember fiatalon idealista liberális, középkorúan realista demokrata és idősebb korára konzervatív fasisztává válik :)

Ehhez még hozzá szoktam tenni, hogy igazságos mizantróp vagyok - egyformán utálok minden embert ;)
Nyírfa
@Emmersson71: 70 éves vagyok, és nem valószínű, hogy akár konzervatívvá, akár fasisztává válnék. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.