Vádemelést javasol a Berki Krisztián halála után egy férfi ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

Őt gyanúsítják a rendőrök Berki Krisztián halálával összefüggésben

Berki Mazsi beszél párja temetésén. Forrás: YouTube, Blikk

Egy másik gyanúsított, Berki Krisztián feltételezett dílere esetében a rendőrség tovább folytatja az nyomozást – írja a Magyar Nemzet.

A BRFK kábítószer-bűnözés elleni osztálya május 10-én fogta el a 42 éves K. Istvánt Vecsésen. Lakásán ötven gramm kokaint és marihuánát, kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és két nagy értékű személyautót foglaltak le, Berki Krisztián halála után. Korábbi információk alapján feltételezték, hogy a vecsési férfi adott el drogot az izom-celebnek.

K. István jelenleg szabadlábon védekezik, ahogy az a férfi is, aki ellen kábítószer birtoklása miatt indítottak eljárást, szintén a Berki-ügyhöz kapcsolódóan. Az ő esetében fejeződött be a nyomozás rendőrségi szakasza, és az illetékes ügyészség dönt majd arról, hogy vádat emel-e – írja a Blikk.

Berki Krisztián halálát a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálta a halálesetet, idegenkezűség gyanúja nem merült fel, ám a lakásban kábítószergyanús anyagot is találtak, így bűnügyi vizsgálat is indult az ügyben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Juhász István
Veszek egy HASZNÁLT AUTÓT. Karambolozok vele, mert figyelmetlen voltam. Az örököseim majd jól BEPERLIK az autóm eladőját, merthogy - tőle vettem. Ha nem adta volna el nekem, valószinűleg nem is KARAMBOLOZHATTAM volna vele. Egyszerű a képlet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.