Aznap engedték ki a férfit a börtönből, amit egy bulival ünnepeltek – a testvére itt szúrta nyakon egy késsel.

Ünneplésből tragédia: szabadulóbulin szúrta nyakon a testvérét

Emberölés bűntettének kísérlete miatt állítja bíróság elé a Fővárosi Főügyészség azt a 49 éves férfit, aki két és fél évvel ezelőtt nyakon szúrta a börtönből aznap kiengedett testvérét a szabadulóbulin – írja a 24.hu a Fővárosi Főügyészség közleménye alapján.

A tájékoztatás szerint a család egy szélesebb körű összejövetelt szervezett a letöltendő börtönbüntetéséből szabadult férfinek.

A dulakodásba torkollott rendezvény italozással kezdődött, melynek eredményeként az alkoholmámoros későbbi áldozat szóváltásba keveredett a fivérével és annak fiával. A vita során a vádlott fia megütötte a nagybátyját, majd az apja is rátámadt a testvérére. Először meglökte, majd egy nála lévő késsel nyakon szúrta.

A megszúrt testvér nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett el, de a használt eszközre, a szúrás erejére, valamint a támadott testtájékra figyelemmel csak a véletlenen múlt, hogy túlélte. A főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat a többszörös visszaeső, feltételes szabadság hatálya alatt álló és jelenleg is letartóztatásban lévő férfival szemben.

Forrás: 24.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Semmi baj. Majd neki is tartanak egy szabadulóbulit aztán lehet revansot venni.
Juhász István
Ha CSAK... egy hónappal később szabadult volna, akkor... lehet, hogy még ma is élne. Náluk amúgy MEGSZOKOTT DOLOG a családi viták ilyen RENDEZÉSE. Most majd a TESTVÉR... FOG börtönt kapni. Azután a KÖRFORGÁS ... folytatódik. Egyszer csak ELFOGYNAK...
C_3PO
Tesa rányúlt a nőjire, míg benn volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.