"A kormány akciók meghirdetésére kötelezi az üzleteket" – jelentette be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a csütörtöki kormányinfón. Akkor nem részletezte, hogy kiket takar az "üzletek" fogalom, ám a kormány közösségi oldalán megjelent a pontosítás. Biztos, hogy ezt akarta a vállalkozóbarát regnáló?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Nem tudom elképzelni, hogy ez az orbáni szemétség törvényes volna. Az okozott veszteségen Orbán osztozik az élelmiszert árusító tulajdonosokkal?
Giovanni Alba
"Manapság, amikor rengetegen kényszerülnek arra, hogy naponta végig böngésszék az akciós újságokat, hogy mi, hol mennyibe kerül, majd nyakukba veszik a várost, hogy a legolcsóbban jussanak a kiszemelt cucchoz, biztosan az a célravezető a kisboltok viszonylatában, ha a kormány egy rendelettel a multikhoz tereli az egyre jobban csappanó fizetőképes keresletet?"
Idézet a cikkből, amit értelmileg hátrányos helyzetű bocink vagy nem olvasott el, vagy csak nem érti az olvasottakat, de jót lehet libsizni.
És igen, úgy van, ebben a kényes helyzetben a kormány nem tud jót lépni, de kérdem én, nem lehetne már túllépni azon, hogy mindent a regnáló hatalom mondjon meg?
A szubszidiaritás nem ördögtől való, a nap akkor is fölkel (és keleten) ha nincsen róla kormányhatározat.
szaboria1
Kérdés a kormány szerint mennyi az a jelentős bevétel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.