Dühös tüntetők indultak meg hétfő este Orbán Viktor munkahelye, az egykori Karmelita kolostor felé – számoltunk be korábban

Videó: négy rendőr esett neki Hadházy Ákosnak a Karmelitánál

Az RTL tudósítása szerint az eseményen ellenzéki politikusok is részt vettek, főszerepben Hadházy Ákossal. A független politikus és társai szerszámokkal érkeztek a Várnegyedbe, és ismét nekikezdtek a Karmelita körüli kordon bontásának. A kivezényelt rendőrök azonban közbeléptek, a kordonbontás nem sikerült. A politikusokat a rendőrök elvitték.

A politikusok és a rendőrök között dulakodás alakult ki, Hadházy ekkor feküdt rá egy kordonra. A Lőcsei Lajossal és Gelencsér Ferenccel együtt elvitték.

Forrás: rtl.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Minden tiszteletem Hadhazy úré, hogy nem adja fel a küzdelmet a diktatúra ellen. Nagy baj hogy az emberek ennyire befasultak es nem allnak moge tomegesen, pedig orban mar alapjaiban tonkretette ezt az orszagot. Biztos vagyok benne, hogy ha igy megy tovabb 2 even belul mar nem leszunk Unios tagallam, ami orban vágya, hiszen akkor teljes diktaturat tud megvalositani, amolytan feherorosz vagy E.korea mintara. Akkor mar keso lesz a tomegeknek felebredni, mert akkor orban minden kovetkezmeny nelkul lovethet majd a tomegbe, mint tette volna 2006-ban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Maccska: és 0rbán mit tud értelmeset azon kívül,hogy benneteket magyarokat herél ki? tibi, te nem vagy normális!
Nessy
@Béla333: A rendőrség a mindenkori hatalom erőszak szervezete! Mit gondolsz, miért volt náluk tavaly béremelés, fegyverpénz etc.?
balos
@Maccska: MOndjuk nem él nemi életet a mamájával,mint magácska!
puszt
@Maccska: Az egyetlen, aki elvégzi az ellenzék dolgát! Tiltakozik, tüntet, vizsgálódik. Az meg h vizsgálódásainak eredményei, a több száz milliárdos lopások felderítése nem érint meg, téged, szellemi képességedet minősíti, és hülyeségedet bizonyítja!
puszt
@Maccska: Ez marhaság, egyedülléte pedig az ellenzéket minősíti... Az ellenzéknek már rég rá kellett volna jönnie, h pontosan azt kellene csinálnia, m Hadházynak. Legyen a kenyér 3 forint, a nyugdíj kétszer annyi, a sör ingyé, stb. Ezek a HADOVÁK semmit nem érnek. Igenis nap m nap a lopásokról, törvénytelenségekről kell beszélni itthon, és az EU-ban. Hatalmas erő lenne, ha Hadházy nem egyedül lenne. Megdöbbentő, h Magyarországon büszke lehet lenni egy kétfszú kutyapártra... Meddig még?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.