Molnár Áron kíméletlenül nekiment Novák Katalinnak azért, mert a köztársasági elnök kegyelmet adott Budaházynak és társainak. 

Molnár Áron Novák Katalinnak: „Telibe sz*rtad a bíróság és a rendőrség többéves munkáját” Budaházy miatt

"Novák Katalin, a döntésed brutális üzenet a valódi békére és biztonságra vágyó magyarok számára. Akik nem értenek egyet a rendszeretekkel, nincsenek biztonságban, akik viszont vakon hisznek bennetek, azok bármit megtehetnek" – írta a közösségi oldalon közzétett videója mellé Molnár Áron.

"Olyan embereknek adtál kegyelmet, akik robbantásos merényletre készültek és ezt rendőrségi hangfelvételek bizonyítják. Tehát nemcsak a bíróság, hanem a rendőrség több éves munkáját is telibe sz*rtad, Katalin! Köpönyegforgató, hogy Ferenc pápa látogatására hivatkozva adtál elnöki kegyelmet, de a legérdekesebb kérdés, hogy miért tetted ezt" – dühöngött a NoÁr mozgalom vezetője.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

noÁr Mozgalom (@noar_official) által megosztott bejegyzés

Forrás: Instagram/Noár

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
veresné már csak ilyen. Lehetne ezredes is a Nemzethy Nagy Magyar Hadseregben.
Két fülén fityma krotália lóg közte meg rohadt narancs foglalja el a tisztesség a becsület meg az ész helyét.
Egy ilyen kaliberű vászoncseléd még mosogatólánynak se jó egy kifőzdében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Erik567
Azért az nagyon durva, hogy hazánkba látogat pápa és ennek örömére szabadon engednek egy terroristát. Na ez az igazi taplóság.
Németh István
na ennek a molnár ákosnak sem kell bemutakoznia > rá se nézésből is sugárzik az aljassága! Igazából nem éerhető, hogy egy ilyen mocsok hogyan is mondhat véleményt úgy hogy a média le is hozza!? valahol a média is egy nagy tetves szemét geci állat szerveződés nem!?
Móresre kéne tanítani őket! NA DE! ki tanítsa móresre?? a kormány egy balfasz, mert lojálisan mindent megenged, a moslék ballibkó és nemzetellenes szemeteknek >> azok pedig elszemtelenedtek! A polgárok? hát igen, de szerencsétlenek hol kezdjék rugják valagba a kormányt - amelynek csak köszönhetnek? - hogy > te bazdmeg próbálj már csinálni valamit a te a nép, a nemzet érdekében!
na majd lesz itt rend > az ua-nató eltakarodik Európából az Eu. vezetése a bitófára, az usa nagykövete a soros pöcsére szívószálnak!
cirip
@Maccska: Egy határontúlról, (vajdaságból) áttelepült familia tagja, okoskodó, mnden lében kanál, sz**keverő sokadrangú színész, jobb lenne ha nem ugrálna és nem pofázna bele mindenbe,
CsipkeRózsa
@cirip: Te is beleciripelhetsz mindenbe, Molnár Áron szintén beleszólhat az ország dolgaiba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.