A nyugati sajtóban is egyre többet foglalkoznak a magyar kormány masszív, az Európai Unióval és annak értékeivel szemben kifejezetten ellenséges belföldi kampányával. Ma reggel a Bloombergen jelent meg egy hosszabb elemzés a Huxit, azaz a a magyar kilépés lehetséges kockázatairól.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Ez a vénülő illiberális diktátor szépen kivezeti az országot az únióból, odadobja a többi keleti diktátornak, ő meg szépen levonul a színről, bevackolja magát a hatvanpusztai birodalmába és végigdőzsöli maradék életét az összelopott vagyonból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: kellemes vasárnapot te fontoskódó buta elmebeteg! :)
Béla333
Talán szerdán minél több embernek el kellene végre jönni a tanár-diák tüntetésre, hogy lássa a maffia sereg, hogy vannak akik másként gondolkodnak - a huxit-ról is - mint ők.
16 óra Szent István Bazilika!
simmering73
@KisTehen: 12:50 Huxit? Ezt a hülye haveroddal, shikarival beszéld meg aki meg van veszve a huxitért.
simmering73
@KisTehen: A te illibsi fajtád, a nagy huxit szakértő.
nemkati
@Maccska: Te itt villogsz az orosz meg a történelmi tudásoddal? Hát ne villogj, mert olyan neked alig van.
A ruszkik (ruszki = orosz) ha haza is mentek, már rég visszajöttek. 0rbán hívására vagy engedélyével. A külügyben kémkedtek, az IIB kémbankban, az IRIAS "kutató" cégnél, és ki tudja még hol mindenhol.

Ha ez nem elég, már a kínaiak is készülődnek a Fudanba kémkedni. Ez hozzátartozik az 0rbán által annyira vágyott szuverinitásunkhoz?
SÍva
@sgl: Ugyan már! Ezt te sem gondolod komolyan! Már a rendszerváltáskor segget cserélt az ország vezetése, csak kellett még egy kis idő, hogy ne tünjön felannyira az ország népének! Tudom, hogy ez nehezen hihető de ha belegondol valaki rögtön megérti a történéseket! A szavazástól függetlenűl uniós tagok lettünk volna ha megszavazzák az emberek ha nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.